Tipy na dárky ke Dni otců

Rok od roku oblíbenější svátek na počest otců se chystá již tradičně na třetí červnovou neděli. Odměňte své tatínky za jejich podíl na výchově a překvapte je dárkem, který je zaručeně potěší. Inspirujte se a vyberte si z našich 6 tipů z dražší i levnější kategorie produktů.

Den otců představuje příležitost, jak oslavit vztah mezi otcem a dítětem a zároveň si připomenout, jak je role táty ve společnosti důležitá. Tento svátek odstartovala Američanka Sonora Smart Dodd v roce 1910. Tehdy se oslava konala v den narozenin jejího otce, který se o ni a její sourozence staral sám. Oficiálně se Den otců slaví ale až od roku 1966. Zatímco v Americe se již dávno těší velké popularitě, v Česku se do povědomí teprve dostává.

Pro knihomoly 

I správně vybraná maličkost dokáže vykouzlit pořádný úsměv na tváři. Pokud se váš tatínek řadí mezi milovníky detektivek, pak mu nesmí uniknout novinka od světoznámého norského spisovatele Jo Nesbø. Kniha nesoucí název Zatmění je již 13. případem Harryho Holea, který se tentokrát pouští do vyšetřování vraždy mladých žen, z nich byl obviněn známý realitní magnát. 

23

Zatmění – Jo Nesbø, LUXOR, orientační cena 429 Kč

Pro stylové tatínky

Nic nerozzáří outfit tak jako barevné ponožky. Darujte tátovi vtipný dárek v podobě veselých ponožek z prodejny Fusakle, kde můžete vybírat z desítek motivů. Jejich stánek najdete v patře -2 a +1. 

Unknown

Dárková krabička Piva, Fusakle, 584 Kč

Pro ty, kdo chtějí vypadat stále mladě

Nabourejte stereotyp, který říká, že kosmetika se darem dává jen ženám. Vytvořte tatínkovi balíček obsahující dva produkty proslulé značky Kiehl’s. Energizující hydratační krém a oční krém proti tmavým kruhům dodá mužské pleti energii a potřebnou hydrataci.

222

Facial Fuel Energizing Moisture Treatment for Men, Kiehl’s, orientační cena 1 100 Kč; Eye Fuel, Kiehl’s, orientační cena 710 Kč

Pro rodinné typy

Rádi byste trávili s tatínkem více času? Kupte pro celou rodinu deskovou hru Catan Hvězdoplavci, která vám k tomu dá záminku. Společně se vydáte do vesmíru a setkáte se s mimozemskými národy, se kterými budete muset obchodovat, abyste mohli stavět kosmické lodě. Hra slibuje působivé ilustrace, variabilní herní plán a nový design. 

25

Catan Hvězdoplavci, Albi, orientační cena 1 799 Kč

Pro technologické nadšence

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch4 nabízí skvělou technologii za příznivou cenu. Mají optický snímač srdečního tepu, měří EKG, krevní tlak i okysličení krve. Vydrží až 40 hodin a mezi jejich přednosti řadíme i lehké hliníkové tělo. Zkrátka perfektní kombinace všeho, co muži ocení. 

24

Hodinky Samsung Galaxy Watch4 40 mm černé, DATART, orientační cena 4 890 Kč

Pro grill mastery

Ukažte tatínkovi, jak moc mu na vás záleží a složte se se zbytkem rodiny na opravdovou pecku. Gril na dřevěné uhlí značky Weber bude perfektním parťákem pro každou letní grilovačku. Svou velikostí se navíc hodí i pro menší zahrady a terasy. 

21

Gril na dřevěné uhlí Original Kettle E-4710, Potten&Pannen – Staněk, orientační cena 5 729 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #moda #lifestyle #rady #muži #knihy