Umělá kožešina vám dodá styl!

Symbol společenského postavení a moci, tím se stala kožešina při svém vstupu do módního světa. Později s příchodem její imitace se význam proměnil a kožešina byla způsobem, jak hlásat svou ideologii. Tak či tak zůstává dodnes materiálem, který vám dodá sebevědomí a styl. Pozvěte umělou kožešinu i do svého šatníku a ulovte si ve výprodejích chlupatý kousek, který vás v mrazech zahřeje

Letecká bunda s kožešinovým límcem

Za hit posledních let musíme na pánské půdě označit jednoznačně letecké bundy. Právě ty nejčastěji doplňují kožešinové límce 1 deposit casino nz.com a podšívky, které z nich činí ideální svrchní vrstvu pro studené dny. Elegantní černou nebo hnědou bundu s umělým beránkem seženete v obchodě RESERVED.

4

Bunda s umělým beránkem, RESERVED, orientační cena 899 Kč

Extravagantní kožešinová bunda

Ti, kteří se nechtějí v módě držet při zemi, nosí kožešinu. Její široké možnosti střihů, vzorů, barev a délky chlupů přináší extravaganci, která rozbíjí běžné a často nudné zimní outfity. Vyneste do ulic trochu té divokosti s kožešinovou bundičkou značky ESPRIT. Bunda má zapínání na háčky a je rovného střihu.

e1

Kožešinová bunda z imitace kožešiny, ESPRIT, orientační cena 4 799 kč

Kožešinová bundokošile

Díky jejím hřejivým vlastnostem a maximálnímu pohodlí si zamilovali kožešinu také rodiče. Zabalte i vy své ratolesti do této kárované bundokošile s umělou kožešinou, kterou najdete v obchodě Marks & Spencer v baby blue odstínu. 

2

Károvaná bundokošile s umělou kožešinou, Marks & Spencer, orientační cena 999 Kč

Dlouhý kabát z česané kožešiny

K pracovním kostýmkům, elegantním šatům nebo plesové róbě skvěle pasuje majestátní kabát z česané kožešiny. Ten nejen že dobře vypadá, ale také ho oceníte v krutých vánicích. Kabát je ušitý z látky s froté chlupem, má hřejivou podšívku a v prodejně MANGO si ho můžete vyzkoušet ve třech barevných variantách.

e8

Kabát z česané kožešiny, MANGO, orientační cena 1 399 Kč

Kožešinové doplňky

Ačkoliv módní průmysl vždy pracoval s kožešinou primárně na svršcích, v posledních sezónách ji můžeme vidět již téměř všude. Jste-li fanouškem tohoto typu materiálu, určitě vás potěší následující tipy. Oblečte se do roztomilého kožešinového outfitu od hlavy až k patě s vysokými botami, stylovými palčáky a chlupatým kloboučkem. Třešničkou na dortu pak může být například krémová kožešinová kabelka se stříbrnými doplňky z obchodu Mohito. 

5

Vysoké boty s umělou kožešinou, H&M, orientační cena 1 899 Kč

Nezapomeňte však držet všechny kožešinové části outfitu v jedné barvě. Tento materiál přitahuje pozornost sám o sobě, a proto pozor, abyste ho nepřekombinovali. 

e6

Clockhouse klobouk z umělé kožešiny, C&A, orientační cena 250 Kč

e7

Palčáky z umělé kožešiny, Lindex, orientační cena 200 Kč

Zmíněné doplňky skvěle padnou například k tmavým, úzkým koženkovým nebo společenským cigaretovým kalhotám. 

e3

Kabelka s kožešinou, Mohito, orientační cena 599 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #moda #fashion