Vybrali jsme pro vás to nej z jarních kolekcí 2024!

Udělejte si ve skříni prostor. Těmto novým jarním kouskům z aktuálních kolekcí obchodů v Palladiu totiž neodoláte! V dnešním článku vám přinášíme tipy na oblečení pro dámy i pro pány, které vychází z nejnovějších módních trendů. Buďte na jaře ve stylu a inspirujte se naším výběrem.

Zaměřte se na jednoduchost a čistotu

Podle časopisu Vogue vzrostla popularita minimalismu oproti loňské jarní sezóně o 46 %! V dubnu a v květnu byste proto měli vsadit především na jednoduché a dobře kombinovatelné kousky. Hlavním hitem budou monochromatické outfity v jedné barvě, obzvlášť pak v té nejčistší ze všech. Bílý kostýmek složený z business kalhot, decentního, ale sexy korzetu a blejzru na vás čeká v prodejně C&A.

kostym

Business kalhoty high waist wide leg, C&A, orientační cena 1014 Kč; Dlouhý blejzr regular fit, C&A, orientační cena 1521 Kč; Korzetový top, C&A, orientační cena 761 Kč

Nalaďte se na něžnou vlnu barvy roku

Pracujete na svém bikiny body, ale ještě to není ono? Žádný strach. Do kaftanových maxi šatů se schová kdejaká nedokonalost, a přesto nebudete vypadat jako v pytli. Oversize střih zůstává chic a pokud ho navíc propojíte s barvou roku jemnou Peach Fuzz, váš finální look ohromí vás i vaše okolí.

03

Strukturované kaftanové šaty, H&M, orientační cena 719 Kč

Blýskněte se s metalickými doplňky

Dámským doplňkům bude na jaře možná trochu překvapivě dominovat stříbrná. Především pak její metalický odstín. Ve vaší sbírce kabelek a bot by proto rozhodně neměla chybět výrazná stříbrná kabelka a nepřehlédnutelné kovové pantofle s tupou špičkou. Do módy se vrací ale také baleríny, které ženy buď milují, anebo nenávidí. Ať tak či onak, jedno se jim musí nechat, jsou maximálně pohodlné.

01

Dámská kabelka ve stříbrné barvě, ORSAY, orientační cena 999 Kč; Baleríny se síťovaným řemínkem s přezkou, MANGO, orientační cena 999 Kč; Pantoflíčky s metalickým povrchem, H&M, orientační cena 599 Kč

Vsaďte na jistotu – rozkvetlá móda jako jarní tradice

Pojďme nakouknout také do pánského světa. V tom budou stejně jako u žen převládat květinové vzory, které lze považovat za zcela tradiční jarní prvek. Pánové však nemusí sahat jen po klasické bílé košili s barevnými květinami, ale mohou zvolit na první pohled luxusnější variantu. Tou je modrá květovaná košile z materiálu šambré s decentním potiskem zlatých květin.

02

Květovaná košile z materiálu šambré z čisté bavlny v nežehlivé úpravě, Marks&Spencer, orientační cena 1099 Kč

Tenisová elegance i pro ty, kteří to s raketou neumí

Tenisová móda již nepatří jen sportovcům. Pokud jste vždy obdivovali ležérní eleganci tenisových velikánů, pak je nejvyšší čas se jejich stylem inspirovat. Při příležitosti 70. ročníku Conde de Godó Trophy uvedl obchod MANGO speciální kolekci Mango Tennis Club. Ta prezentuje nejsofistikovanější stránku tenisu s retro detaily. Zajděte si kousky z nové kolekce vyzkoušet do prodejny v Palladiu v patře +1. 

05

Mango Tennis Club Mikina, MANGO, orientační cena 1599 Kč; Košile, MANGO, orientační cena 1119 Kč; Kalhoty, MANGO, orientační cena 1599 Kč; Bavlněné tenisky s tkaničkami, MANGO, orientační cena 2299 Kč

Největší nákupní událost jara se blíží

Zaujal vás některý z jarních trendů? Vyrazte na nákupy během PALLADIUM SHOPPING WEEKENDU a využijte slevy, které si pro vás chystá více než 30 prodejen. Největší nákupní událost se odehraje 12.–14. 4. 2024 a kromě slev se můžete těšit také na dárky za nákupy, hudební vystoupení a barevný Instapoint. 

foto

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #moda #fashion #lifestyle #jaro