Zimní doplňky, které vás zahřejí a vypadají skvěle

Jakmile začne venkovní teploměr ukazovat mrazivé teploty, většina z nás se při oblékání uchýlí k výběru "hlavně něčeho teplého" a "krásu" odsouvá na druhou kolej. Chystáte-li se na nákup zimních doplňků do Palladia, design stranou odsouvat nemusíte. V Palladiu aktuálně vyberete zimní doplňky, které nejen že hřejou, díky kvalitním materiálům, ale následují i nejnovější trendy. Které to jsou? Letošní mrazivé sezóně vládne minimalismus a výrazné vzory střídá na čepicích, rukavicích i šálách jednobarevnost a jednoduchost. Podívejte se s námi na ně!

Baret patří i do zimy

Pokud chcete být opravdu v kurzu, vsaďte na baret. Ten se opakovaně a v různých provedeních objevuje na molech nejedné přední světové značky. U baretů se nemusíte bát ani výraznějších studených barev, jako například fialové, královsky modré nebo i pastelových odstínů. V případě, že chcete zůstat u tradiční elegance, zajděte si do prodejny H&M pro tento pletený baret z měkkého úpletu v béžové variantě. 

69

Pletený baret, H&M, orientační cena 349 Kč

Kukla není jen na lyže

Jste rádi výstřední a hledáte něco opravdu praktického? Pak je hit letoška v podobě stylové kukly přímo pro vás. Neutrácejte zbytečně za šálu a čepici, když můžete mít dva v jednom. Hřejivou a pohodlnou kuklu s žebrovaným vzorem seženete v obchodě Lindex hned ve 3 barevných provedeních – černá, béžová a modrá. Kukla má také stahovací šňůrku, která zajistí, že váš krk zůstane v teple.

71

Pletená kukla, Lindex, orientační cena 499 Kč

Dvě čepice v jedné

Dalším skvělým způsobem, jak ušetřit, je pořídit si oboustrannou čepici. K různým zimním bundám vám tak stačí jeden kousek, který jednoduše obrátíte a máte de facto nový. Oboustranná čepice s bambulí značky GAP je dostupná v černé, růžové a červené barvě a nabízí pruhovou a jednobarevnou verzi. Vyrobena je navíc z 55 % z příjemné bavlny. 

67

Oboustranná čepice s bambulí, GAP, orientační cena 207 Kč

Velká bambule pořád frčí

Klasické kulichy s velkou chlupatou bambulí jen tak z módy nevyjdou. Schovejte vlasy a uši před větrem díky této pletené čepici značky Tatuum. Její béžový odstín skvěle půjde jak k tmavým, tak i světlým kabátům či kozačkám. Čepice obsahuje z 5 % také vlnu. 

68

Dámská pletená čepice Poma, Tatuum, orientační cena 599 Kč

Beránek i na hlavě

Znáte takzvané bucket hats? Huňaté kloboučky z beránku či umělého kožíšku vzaly trendy útokem. Pokud milujete nošení rybářských kloboučků, tuhle zimní variantu zkrátka musíte mít. Chlupatý klobouk vám zaručeně pomůže oživit často nudný zimní outfit a navíc parádně zahřeje. 

65

Clockhouse teddy klobouk, C&A, orientační cena 250 Kč

Nezničí účes, ale udrží vás v teple

Nejste-li fanouškem běžných čepic, pletená čelenka by pro vás mohla být tím pravým ořechovým. Vyberte si růžovou, modrou nebo krémovou žerzejovou čelenku v obchodě RESERVED a slaďte ji s kabelkou nebo s šálou. 

63

Žerzejová čelenka, RESERVED, orientační cena 299 Kč

V jednoduchosti je krása

Méně je někdy více, což ví také značka Napapijri. Tuto jejich ikonickou čepici si můžete vyzkoušet v prodejně na patře +1 ve 4 barvách. Čepici mohou nosit jak ženy, tak muži a díky svému univerzálnímu designu se hodí k jakémukoliv stylu. 

73

Čepice unisex Foli, Napapijri, orientační cena 840 Kč

Zabalte se do kostkovaného vzoru nebo kožíšku

Od pokrývek hlavy se přesuneme trochu níž ke krku a k šálám. U těch se v zimě 2022/2023 žádné novinky příliš nekonají. Ať už proto zvolíte velkou šálu, do které zabalíte i ramena, nebo vlezete do tunelové šály, rozhodně nebudete out. 

61

Vzorovaná šála, Mohito, orientační cena 399 Kč

62

Pletená tunelová šála, C&A, orientační cena 316 Kč

Schovejte ruce do luxusu

Zapomenout ale nesmíme ani na ruce, které ve velkým mrazech obzvlášť trpí. Zimním symbolem luxusu jsou bez debat kožené rukavice. Vaši pozornost si jistě zaslouží tyto krásky značky GANT, dostupné v elegantní černé, hnědé, modré a hořčicové barvě. Rukavice mají klasický střih a kašmírovou podšívku. Jejich hladká jehněčí useň prémiové kvality dobře tepelně izoluje, ale zároveň nechává pokožku dýchat. 

72

Rukavice GANT Leather Gloves, GANT, orientační cena 1 999 Kč

Zaujměte s návleky

Netradiční kousek pak představují návleky na ruce. Nejen že vaše ruce udrží v teple, ale také na první pohled zaujmou. Tyto žebrované návleky v ledově modré barvě na vás čekají v prodejně H&M na patře 0 a -1.

66

Žebrované návleky na ruce, H&M, orientační cena 249 Kč

Pomazlete se s plyšovými rukavicemi

K těmto plyšovým palčákům nejde jinak, než se přitulit. Beránkový materiál v typicky hnědé barvě patří mezi ty vůbec nejpopulárnější. Zkombinujte plyšové palčáky se stejně měkkým kabátkem nebo výše zmíněným kloboučkem a máte perfektní outfit na světě.

64

Plyšové palčáky s páskou, s.Oliver, orientační cena 999 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #moda #fashion