Obujte se do trendů roku 2024

Rozlučte se se zmrzlými chodidly a vykročte do chladných dní v pohodlných a hřejivých botách. V dnešním článku vám přinášíme šest tipů na pánskou i dámskou obuv podle aktuálních trendů. Mrkněte, co se letos obouvá a vydejte se pro svůj nový pár bot za skvělé ceny do výprodejů v Palladiu.

Co obují pánové? Uggs, Chelsea nebo rustikální styl

Fenoménem letošní zimy se bez debaty staly takzvané uggs. Boty z ovčí kůže, které připomínají klasické válenky, vytvořili australští surfaři. Uggs se nejprve proslavily v 70. letech v tamní komunitě a nyní je nosí celý svět. V Palladiu je seženete v prodejně Office Shoes v patře -1.

1

UGG – Classic Ultra Mini Zip, Office Shoes, orientační cena 3 610 Kč

Z Austrálie si pro další letošní trend odskočíme do Anglie, odkud pochází již roky oblíbené Chelsea boots. Jejich historie sahá až do viktoriánské doby a pány potěší především svou praktičností. Rychle a snadno je jak obujete, tak i zujete. 

2

Perka Chelsea, H&M, orientační cena 899 Kč

Investice do kožených bot se obzvlášť u těch zimních vyplatí. Tato kotníčková obuv značky ECCO vyniká svým rustikálním designem, mokasínovou špičkou a pečlivě zpracovanými detaily. Zajděte si je vyzkoušet v černé nebo hnědé variantě do prodejny v patře +1.

3

ECCO Staker M, ECCO, orientační cena 3 239 Kč

Dámskou módu ovládly metalické barvy a western

Pokud jste v dětství sněhule přímo nesnášeli, pak nám věřte, že tyhle si dámy zamilujete. Sněhule s oteplujícím vláknem a trendy metalickou textilií jsou jako stvořené do zasněžené horské krajiny. Díky stahování u kotníku se navíc nemusíte bát, že by vám sníh napadal dovnitř.

4

Stylové zimní dámské sněhule s oteplujícím vláknem, WOJAS, orientační cena 2 274 Kč

Kdo si v posledním roce nepořídil kovbojské boty, jako kdyby ani nebyl. Kotníkové kozačky s westernovými detaily boří stereotypy o zimní obuvi a hodí se zkrátka ke všemu. Odvažte se a zaběhněte si pro ně do prodejny DEICHMANN.

5

Oxmox, DEICHMANN, orientační cena 699 Kč

Zužují a opticky prodlužují nohy, zahřejí, i pokud máte jen silonky a dodají vám ten správný sex-appeal. Vysoké kozačky nad kolena zkrátka nesmí chybět v žádném dámském botníku. Tyto na platformě a s robustním blokovým podpatkem na vás čekají v CCC.

6

Kozačky Jenny Fairy CAMEL, CCC, orientační cena 1 299 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #rady #muži #boty #zima