Oslavte s námi 15. narozeniny Palladia

Palladium slaví 15. narozeniny, na které vás všechny srdečně zveme! Oslavte tyto půlkulatiny společně s námi již v sobotu 5. 11. 2022 ať už nabitým hudebním programem nebo narozeninovými slevami, které budou platit jen v sobotu!

Hudební program

Na narozeninovém podiu v Palladiu v patře 0 vás ve 14:00 h přivítají moderátoři Evropy 2, Jakub Kotek a Lucie Bechyňková, kteří budou celým odpolednem provázet. Hudební vystoupení odstartuje ve 14:30 h zpěvák a stand-up komik Vojtaano, jehož písničky vás nejen rozhýbou, ale také rozesmějí. V 16:00 h na pódium přijde česko-norské elektropopové trio We Are Domi (v čele s Dominikou Haškovou). které reprezentovalo Česko na soutěži Eurovision Song Contest v roce 2022. 

BNS_3210

V 17:30 h přivítáme na pódiu aktuálně nejúspěšnějšího českého moderátora, Leoše Mareše, který už před 15 lety vystupoval na show Palladia v rámci jeho otevření. Proto jsme potěšeni, že i letos, 15 let po openingu, se Leoš objeví na naší narozeninové oslavě. Jedinečnou DJ show Leoše Mareše rozhodně nesmíte promeškat a připravte se na to, že vás jeho hity zaručeně roztancují i rozezpívají. Hudební program narozeninové oslavy pak uzavře od 19:10 h show DJ Briana z Evropy 2. 
V rámci odpoledního hudebního programu vás čeká mezi vystoupeními hudebních hvězd také narozeninový dort a soutěž o dárkové poukazy na nákup do Palladia.

mares

Slevy ve vašich oblíbených obchodech

Během celého dne budete mít také možnost nakoupit si podzimní a zimní kousky z kolekcí značek Palladia za speciální slevy. Akce na vás čekají ve více než 50 obchodech. S 20% slevou na všechny produkty můžete nakoupit například v prodejně Dermacol, Lindt, Helly Hansen, Armani Exchange a stejně tak v Klenoty Aurum nebo Marionnaud Perfumeries. Vyrazte během soboty na výhodné nákupy a pořiďte vánoční dárky ve speciálních akcích, které budou platit pouze v tento den. Bližší informace o slevách se dočtete na webu Palladia.

slevy

Narozeninové mlsání

Co by to bylo za oslavu bez dobrého jídla a pití? Občerstvit se zajděte do patra TASTY GARDEN, kde si to své pravé gurmánské potěšení najde opravdu každý. Ochutnejte například indickou kuchyni od skvělého kuchaře Sarkara v restauraci Indian accent, nebo zamiřte pro fast food do některé z vámi prověřených provozoven. Prvotřídní kávu a narozeninový dezert vám pak připraví kavárenský řetězec Basics Coffee Palladium, který nabídne upraženou a blendovanou kávu z české pražírny na míru našim českým chutím. 

mnamky

Pohodlné parkování

Ve dvou se to lépe táhne, v partě se pak lépe slaví. Nezapomeňte si proto s sebou vzít kromě dobré nálady i vaše kamarády a rodinu. A že se nevejdete do jednoho auta? Žádný problém! V našich podzemních garážích najdete víc jak 600 parkovacích míst, na kterých díky jejich šířce zvládne pohodlně zaparkovat opravdu každý. Parkoviště se navíc nachází pouhých pár kroků od všech našich obchodů a co hlavně i od patra 0, kde se celá akce odehraje.

parking

Zdroj fotek: PALLADIUM 

#vsechnastories #zabava #podzim #ZónaPalladium