Stylové plavky pro všechny postavy

Zjistili jste, že váš oblíbený model, který ležel rok na dně zásuvky, už si na sebe obléct nemůžete? Ať chcete jen rozšířit garderobu nebo byste letos rády vyzkoušely odvážnější střih, přinášíme pár tipů na slušivé plavky, které budou sedět každé postavě.

 

CALVIN KLEIN
Bikiny pro symetrickou postavu

Pokud se rády opalujete, pak jsou pro vás ideální volbou materiálové neúspornější bikiny. Dvoudílné plavky s jedinečným efektem sepraného denimu navazují na historický odkaz Calvin Klein Jeans, ale dle nejnovějších trendů jsou z 91 % vyrobeny ze směsi recyklovaného nylonu a elastanu. Trojúhelníkové košíčky mají vyjímatelné polstrování a zapínání vzadu na sponu. Oba díly mají žebrovanou texturu a jsou plně podšité.

1

Bikinový top CK Authentic, Calvin Klein, orientační cena 1 499 Kč, Bikinové kalhotky CK Authentic, Calvin Klein, orientační cena 1 399 Kč


LINDEX
Jednodílné se vzorem na drobnější postavu

Máte-li raději výrazné modely, kterými zaujmete v davu, pak oceníte originální vzor těchto jednodílných plavek, který navrhovala švédská textilní výtvarnice Lisa Sander. Potisky ale vybírejte pečlivě, protože některé můžou zbytečně přidávat na váze. Plavky s výstřihem do V mají úzká zavazovací ramínka překřížená na zádech a jsou částečně vyrobeny z recyklovaného polyamidu. Tento materiál dostal druhou šanci, místo aby skončil jako odpad. Ve srovnání s výrobou nových materiálů je to způsob mnohem efektivnější z hlediska využití zdrojů, a tudíž lepší pro životní prostředí a klima.

2

Vzorované plavky, Lindex, orientační cena 999 Kč


ADIDAS
Sportovní pro aktivní dovolenou

Na polehávání na pláži vás moc neužije a jste spíše vyznavačka sportovního stylu? Tyto lehké plavky vám dopřejí pohodlí při plavání, na oblíbeném paddleboardu i během dalších vodních aktivit. Charakteristické 3 proužky po stranách navíc zvýrazní pas. Tento produkt je vyrobený z materiálu, který obsahuje recyklovanou přízi ECONYL® a je odolný vůči působení chloru.

3

Plavky mid 3-stripes, Adidas, orientační cena 949 Kč

MARKS AND SPENCER 
S ochranným tílkem pro citlivou pokožku

Máte citlivou pokožku, kterou potřebujete chránit před slunečními paprsky? Koupací triko s výrazným potiskem doplňte bikinami s rolovacím pasem a máte stylový a funkční model. Klasický střih s předním zipem usnadňuje oblékání a extra streč zajistí pohodlí. Tkanina odolná vůči působení chlóru prodlužuje životnost a tvarovou stálost plavek.

4

Ochranné tílko s potiskem, Marks & Spencer, orientační cena 1 299 Kč, Spodní díl bikin s vysokým pasem, Marks & Spencer, orientační cena 299 Kč


RESERVED
S vysokým pasem pro výraznější křivky

Dvoudílné plavky s florálním motivem jsou ideální volbou pro vyznavačky udržitelnosti. 
Jsou ušité ze syntetického vlákna vyráběného z plastových PET lahví a plastového odpadu, který je recyklován do nových vysoce kvalitních vláken. Používáním recyklovaných látek se snižuje množství odpadu a spotřeba vody, energie a přírodních zdrojů.

5

Vrchní díl bikin, Reserved, orientační cena 359 Kč, Bikinové kalhotky s vysokým pasem, Reserved, orientační cena 359 Kč

 

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA (Lindex, ADIDAS, Marks & Spencer, RESERVED, Calvin Klein)

#vsechnastories #fashion #léto #plavky