Máte už i vy své oversized šaty? Inspirujte se naším výběrem!

Užijte si léto ve vzdušných oversized modelech. Volné letní šaty jsou perfektní volbou pro každého, kdo si chce užít léto v pohodlí, nebo potřebuje zakrýt nedokonalosti své postavy. Vyberte si i vy overzised šaty z nabídky prodejen v Palladiu. V aktuálních letních výprodejích je pořídíte za ty nejlepší ceny!

Označení oversized se používá pro oblečení nadměrného a prodlouženého střihu. V oblibě ho mají nejen ženy s plnější postavou, ale také ty s drobnější stavbou těla, které potřebují na objemu trochu přidat. Všeobecně tento typ šatů nejvíce sedí souměrným postavám.

Oversized šaty patří bezpochyby mezi nejoblíbenější střihy pro horké letní dny, během kterých chceme, aby naše kůže mohla dýchat. Jsou navrženy tak, aby vám poskytly volnost pohybu a nikde vás nic neškrtilo ani nestahovalo. Svou popularitu si ale kromě toho získaly také díky jejich nenucenému vzhledu. Zkombinovat je navíc můžete jak do elegantna, tak i volnočasově nebo romanticky. Inspirujte se naším výběrem outfitů na dovolenou u moře, večerní procházky po městě, ale i do kanceláře.

Rozvlňte se v boho stylu

Chcete se na chvíli cítit jako víla? Pořiďte si tyto bavlněné oversized šaty z prodejny MANGO v jemném béžovém odstínu. Vyrobeny jsou z keprové bavlny v maxi designu, takže vám zakryjí celé nohy až ke kotníkům. Mají také trendy balonové rukávy a skvěle padnou k černým nebo béžovým sandálům. 

xyZ

Bavlněné košilové šaty oversized, MANGO, orientační cena 1299 Kč; Béžové sandály DeeZee, CCC, orientační cena 999 Kč

Oblékněte se do jednoduché elegance

Minimalismus v módě kraluje už pěkných pár let a letos tomu nebude jinak. Poohlédněte se proto na léto po klasické bílé košili v prodlouženém střihu, která vám poslouží jako šaty. Abyste opticky prodloužili nohy, obujte si k nim sandály na platformě nebo na podpatku. Tyto s výraznou metalickou stříbrnou pozvednou na první pohled jednoduchý outfit na stylový komplet.

2

Over shirt dress, Patrizia Pepe, orientační cena 5387 Kč; Sandály na platformě, RESERVED, orientační cena 1299 Kč

Vsaďte na streetwear pohodlí

Mikinové šaty už dávno nejsou jen pro mladé slečny, ale obléknout je může žena každého věku. V kombinaci s bílými teniskami od značky ADIDAS se stanou tím pravým outfitem pro vaše letní výlety. Tenisky mají odpruženou stélku, díky čemuž se nemusíte bát, že by vám nohy po chvíli chození ztěžkly.

3

Mikinové šaty, Mohito, orientační cena 339 Kč; Boty VL Court 2.0, ADIDAS, orientační cena 1699 Kč

Zaujměte s výraznými barvami

Najdou se mezi vámi tací, kteří se nebojí výstřednosti? Pak přesně pro vás bude model kaftanových šatů s ombré efektem. Dolaďte šaty černými sandálky na podpatku s vázáním kolem kotníků a uvidíte, že na vás v podniku budou moct oči nechat. 

4

Oversized kaftanové šaty, H&M, orientační cena 749 Kč; Sandály na podpatku, H&M, orientační cena 899 Kč

Zamilujte se do rozkvetlých šatů

Staňte se makovou panenkou, která vykvete na slunečních paprscích. Dokonalé květinové šaty v midi délce seženete v obchodě Marks & Spencer. Červené lodičky na deseticentimetrovém podpatku se stříbrnými detaily pak v prodejně CCC.

5

Květované volné splývavé midi šaty s výstřihem do V, Marks & Spencer, orientační cena 6 499 Kč; Lodičky DeeZee, CCC, orientační cena 999 Kč

Buďte na pláži nepřehlédnutelná

Vydejte se na pláž ve vyzývavém růžovém modelu, který bude na vaší opálené pokožce zářit. Splývavé fuchsiové šaty s asymetrickým ukončením najdete v aktuální kolekci Mohito. Pro chození v písku pak doporučujeme sáhnout po kožených pantoflích z CCC.

6

Plážové šaty, Mohito, orientační cena 549 Kč; Pantofle Inuovo, CCC, orientační cena 1559 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #krasa #fashion #léto #dovolená #boty