Odvažte se s jarními trendy v líčení

Dejte sbohem nekonečné zimě a odvažte se s jarními make-up trendy. Zatímco vloni převládalo jemné a minimalistické líčení, letošek přivolá zpět do hry barvy a lesk. Doplňte svou svěží pleť o výrazné odstíny, šťavnaté rty k zulíbání a monochromatický třpyt. Nastal čas, abyste rozkvetla.

Zářivá pleť

Lehký make-up bude kralovat nejen na jaře, ale i v létě. Abyste dosáhli na první pohled hydratované pleti, použijte Even Better Glow Light Reflecting make-up od značky Clinique. Make-up vyvinuli dermatologové tak, aby vaší pleti dodal vitamín C a E a chránil vaši pokožku před sluncem. Jeho složení a střední krytí zařídí perfektní rozjasněný efekt.

1

Rozjasňující Even Better Glow Light Reflecting Make-up SPF 15, Clinique, orientační cena 1 050 Kč

Metalické oči 

Přitáhněte pozornost svého okolí díky metalickým očním linkám značky M•A•C Cosmetics, které posunou i jinak obyčejný look na vyšší úroveň. Tyto dlouho držící a voděodolné linky seženete v prodejně na patře -1 hned v několika různých provedeních. 

2

Liquidlast 24-hour waterproof liner, M•A•C Cosmetics, orientační cena 650 Kč

Perleťové rty

Nebojte se sáhnout po výrazných barvách. Do popředí se dostanou odstíny jako purpurová, zlatá, ale i korálově růžová. Po letech dominance matných rtěnek se na jaře navíc můžeme těšit na návrat lesklých rtů. K těm vám pomohou zabarvené lesky na rty, nebo můžete na rtěnku nanést trochu rozjasňovače. Velkým hitem jsou také viditelné kontury, proto zkuste tužku vybrat o něco tmavší, než je odstín samotné rtěnky. 

3

Crystal Crush – diamantový dlouhotrvající lesk na rty, Dermacol, orientační cena 199 Kč

Duhová víčka 

Paletky s nude očními stíny můžete klidně schovat do šuplíku, protože přicházející jaro si říká o experimenty. Odhoďte zábrany a aplikujte na víčko oranžovou, zelenou, modrou nebo obzvlášť populární fialovou. Kromě křiklavých tónů pofrčí také metalické stíny, s kterými získá váš pohled nový náboj. Sametové a vysoce pigmentované stíny nabízí paletka Huda beauty Color Block Obsessions, kterou pořídíte v obchodě SEPHORA ve dvou barevných variantách.

4

Huda beauty Color Block Obsessions, SEPHORA, orientační cena 579 Kč

Zdravá líčka

O tvářičky jako jablíčka se pak postará krémová tvářenka z řady DOUGLAS Collection. S touto multifunkční tyčinkou se super texturou dopřejete tváři přirozeně barevný nádech. Tvářenka je dostupná ve dvou odstínech – růžovém a korálovém. Nanést ji můžete například místo kontury, na hranu nosu, nebo víceméně kamkoliv, kam se vám zlíbí. 

5

DOUGLAS Collection Blushy Blush Lip & Cheek Matte Stick tvářenka, DOUGLAS, orientační cena 369 Kč

Třpytivý look

Třpytky, nalepovací kamínky nebo perly už nemusíte nosit jen na letní festivaly. Jemné zdobení obličeje se stává čím dál tím běžnější součástí denního líčení a my tento trend nemůžeme jinak než podpořit! 

6

M•A•C Cosmetics Glitter, M•A•C Cosmetics, orientační cena 730 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #krasa