Hurá za zimními slevami do Palladia

Nový rok si říká o nové oblečení. A kdy jindy vyrazit na první letošní nákupy než právě teď, kdy v Palladiu probíhají velké zimní výprodeje. Inspirujte se naším výběrem stylových kousků a oblečte se od hlavy až k patě do hřejivých materiálů, které nyní pořídíte za ty nejlepší ceny. Tak už na nic nečekejte a vrhněte se do čtení.

Čepice = třešnička outfitu

Pokrývka hlavy je neodmyslitelnou součástí zimních outfitů, která dodá každému looku ten správný šmrnc. Pánové by si proto měli pořídit teplou čepici z měkkého úpletu ve výrazných barvách, které rozbijí jednobarevné komplety. Dámy ocení vlněnou čelenku, kterou mohou narozdíl od kulicha nosit i s drdolem nebo vysokým culíkem.

03

Pletená čepice béžovo/růžové proužky, H&M, orientační cena 159 Kč; Ažurová čelenka s vlnou, ESPRIT, orientační cena po slevě: 399 Kč

Bundu nebo kabát vnímejte jako dominantní prvek

Svrchní vrstva dominuje v chladných dnech celému outfitu, protože zahaluje zpravidla největší část našeho těla. Vsaďte proto v prvních měsících roku 2024 namísto černé klasiky na čistou béžovou nebo bílou variantu. Pro luxusní zimní kabát s límečkem nebo kožený kabát ze 100% ovčí kůže si zajděte do prodejny GANT a MANGO, kde oba kousky seženete ve výprodejích za bezkonkurenční ceny.

02

Kabát GANT Heavy Utility Winter Coat, GANT, orientační cena po slevě: 13 649 Kč; Kožený kabát s umělou kožešinou na vnitřní straně, MANGO, orientační cena po slevě: 13 999 Kč

Střední vrstva musí zahřát

Pokud jste doposud považovali svetr za pouhou nutnost, je načase tento přístup změnit. Příjemná a hřejivá vrstva nemusí být nuda a námi vybrané kousky to dokazují. Pánové mohou zvolit hebký, bezešvý svetr z kašmíru v netradičním modrém odstínu. Dámy své outfity obzvláštní elegantními žerzejovými šaty, které podtrhnou jejich křivky.

05

Svetřík s kulatým výstřihem z kašmíru Ultrafine, Falconeri, orientační cena po slevě: 3 199 Kč; Žerzejové šaty, RESERVED, orientační cena po slevě: 699 Kč

Kalhoty dělají parádu

Ikonické džíny 501® od značky Levi‘s vám asi nemusíme představovat. Díky svým rovným nohavicím a perfektně padnoucímu střihu nevyšly z módy od roku 1873. Využijte proto aktuální zimní výprodeje a pořiďte si tyto nadčasové džíny za výhodnou cenu v trendy tmavě modré. Vy dámy sáhněte po lesklých kalhotách s širokými nohavicemi a vysokým pasem, které jsou elegantní a sexy zároveň.

01

501® Levi’s Plant Based Original Jeans, Levi’s, orientační cena po slevě: 2 316 Kč; Kalhoty s širokými nohavicemi, Mohito, orientační cena po slevě: 499 Kč

Jakmile jsou chodidla v teple, suchu a pohodlí, máte vyhráno 

Nedejte mrazu šanci a schovejte nohy do teplých kotníkových bot s moderním designem inspirovaným outdoorem. Vyzkoušet si je pánové můžete v patře -1 v prodejně Baťa. Dámy vy se pak zastavte v patře -2, kde na vás v prodejně CCC čekají tyto chlupaté a pohodlné kozačky z imitace kůže. 

04

Pánská kotníková obuv, Baťa, orientační cena po slevě 999 Kč; Kozačky Jenny Fairy, CCC, orientační cena 1 519 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #lifestyle #Slevy #zima