Jak sestavit zábavný a elegantní office look

Téměř každý měsíc se objevují nové i staré fashion trendy, které oživují módní scénu. Na co se připravit pro nadcházející sezonu podzim/zima? Vrací se minimalismus jak v barvách, tak střizích, ale mnohdy se zajímavým detailem. Gotická černá je zpět, stejně jako čistá bílá a ke slovu přicházejí nadčasové kousky oblečení. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči do Palladia a vyzkoušejte si v prodejnách nové kolekce.

 

 

OFFICE LOOK BLEJZR

Základním stavebním kamenem dámského šatníku je klasický černý blejzr, který je perfektní volbou pro každou příležitost. Můžete ho zkombinovat se sukní i s kalhotami. Je ušitý z viskózy, která se získává z přírodní celulózy. Materiál se vyrábí v lesklém i matném provedení, a tak připomíná vlnu, hedvábí nebo bavlnu. Velkou výhodou je jeho prodyšnost. 

1460_x_BLAZER_WEBBER

Černý blejzr, Gerry Weber, orientační cena 4 800 Kč

STYLOVÁ BUNDA GAP

Dalším nepostradatelným prvkem podzimního šatníku je džínová bunda, která vás zahřeje během chladnějších večerů. Oproti blejzru dodá více casual look a univerzální černá se hodí ke všemu. Neobvyklým detailem jsou nabírané rukávy a trendy zkrácená délka. 

1460_x_BUNDA_GAP

Džínová bunda Washwell, GAP, orientační cena 2 199 Kč

MINIMALISTICKÁ, ALE NE NUDNÁ KOŠILE 

Elegantní bílá košile ze směsi lnu a bavlny má klasický střih se zapínáním na perleťové knoflíky. Lehce nabírané středně dlouhé rukávy ozvláštňují mašle a na hrudi podpis KARL v odpovídajícím odstínu. 

1460_x_Kosile_Karl_Lagerfeld

Košile Karl Lagerfeld, Karl Lagerfeld, orientační cena 2 749 Kč

KÁROVANÁ VESTA H&M

Nesmrtelná kombinace černé a bílé spolu s károvaným vzorem dodají outfitu šmrnc.  
Krátká vesta z měkkého žakárového úpletu zahřeje a dá se skvěle vrstvit. Má kulatý výstřih a žebrovaný lem výstřihu, průramků a dolního okraje.

1460_x_VESTA_HM

Žakárově pletená vesta, H&M, orientační cena 399 Kč

UNIVERZÁLNÍ DŽÍNY GUESS

Univerzální tmavě modré džíny se hodí ke sportovnímu i elegantnějšímu looku. Na pracovní schůzku je doplňte lodičkami a sakem, na večer s přáteli k nim obujte tenisky a top. Mají klasický slim fit střih se středně vysokým pasem a dlouhými úzkými nohavicemi. Na zadní straně straně najdete logo. 

1460_x_Jeansy_GUESS

Guess Jeans, Guess, orientační cena 1 675 Kč

KOŽENÉ CHELSEA BOTY

Kotníkové chelsea boty jsou must have už několikátou sezonu. Využijete je v každém počasí ke kalhotám i šatům. Černý nazouvací model s bílým logem CK je z recyklované kůže a podšívka z recyklovaného polyesteru a bavlny. 

1460_x_BOTY_CK

Plus chelsea boty, Calvin Klein , orientační cena 2 749 Kč

PRAKTICKÝ BATOH DO ŠKOLY, DO PRÁCE I NA JÓGU

Cestování, cvičení, škola, nebo práce. Tento prostorný batoh, vyrobený z 60 % z recyklovaných materiálů, je praktickým pomocníkem v nejrůznějších situacích. Nastavitelné ramenní popruhy s polstrováním usnadňují přenášení těžších věcí. Ohrnovací klopa mu dává stylový vzhled a praktické boční kapsy pojmou všechny drobnosti.

1460_x_BATOH_ADIDAS

Batoh Adicolor Classic Roll-Top, Adidas, orientační cena 1 399 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách, nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA (Gerry Weber, Adidas, Calvin Klein, Guess, H&M, GAP, Karl Lagerfeld)

#vsechnastories #moda #fashion #lifestyle #léto