Móda inspirovaná nejen hokejem

Česko zachvátilo Mistrovství světa v hokeji. Sport se tak zase jednou stal na pár týdnů hlavní zábavou, tématem pro diskusi i předním módním trendem. V dnešním článku se proto podíváme na outfity inspirované nejenom hokejem, ale i tenisem, golfem a basketbalem. Podívejte se, jaké prvky přinesly tyto sporty do fashion světa a kde je v Palladiu seženete. 

Dres, nebo outfit s hokejovými prvky

Sportovní oblečení už dávno nenosíme jen proto, že je funkční, ale také díky jeho maximální pohodlnosti a ležérní eleganci. Na chuť mu přichází i čím dál více módních návrhářů, kteří v posledních letech oznámili řadu spoluprací s předními sportovními značkami, jako jsou Nike, adidas a další.
Možná vás doposud ani nenapadlo zkombinovat romantický baret a džínovou sukni s křiklavým hokejovým dresem a sportovními teniskami. Kdy jindy je ale čas na experimentování než teď, kdy se ulice hemží fanoušky v národních barvách. Zajděte si pro svůj hokejový outfit do prodejen H&M, C&A, Sportisimo a Foot Locker.

111111

Keprová sukně s rozparkem, H&M, orientační cena 479 Kč; Hokejový dres, Sportisimo; Nike Blaze Low, Foot Locker, orientační cena 2 390 Kč; Vlněný baret, C&A, orientační cena 202 Kč

Pokud není křiklavý dres nic pro vás, vyrazte podpořit český tým ve střídmějším outfitu s hokejovými prvky. Stačí si obléct ikonickou mikinu s kapucí nebo výrazným číslem a doplnit ji stylovou kšiltovkou se zlatým potiskem. Aby vás během sledování puku na ledě nic netlačilo, oblečte si volné džíny s širokými nohavicemi a vše potřebné si zabalte do praktické ledvinky.

05

Mikina se sepraným efektem, Reserved, orientační cena 799 Kč; Olympijská kolekce Česká republika – Cible olympijská kšiltovka z kolekce Francie 2024, Alpine Pro, orientační cena 599 Kč; Wide leg jeans – high waist, C&A, orientační cena 1010 Kč; Stylová černá dámská kabelka z lícové kůže, Wojas, orientační cena 1 299 Kč

Léto ovládne tenniscore

Módě inspirované tenisem se říká tenniscore a letos na jaře ji odborníci označují jako hlavní hit sezóny. Tenisové kousky lákají především díky svému luxusnímu a prestižnímu nádechu.

Při skládání svého outfitu se můžete inspirovat nejednou celebritou, která navštívila nejtradičnější tenisovou akci Wimbledon. Tato londýnská událost je proslulá světlými outfity, jejichž součástí bývá tradiční skládaná sukně, nebo krátké šortky, bílé tenisky, kšiltovky a pletené svetry.

02

Skládaná tenisová sukně z materiálu DryMove, H&M, orientační cena 719 Kč; Sportovní podprsenka Medium Support z DryMove, H&M, orientační cena 429 Kč; Oversized sportovní mikina, H&M, orientační cena 719 Kč; Bavlněná kšiltovka, H&M, orientační cena 219 Kč

Golfové oblečení padne každému

V golfovém oblečení se budete pánové cítit skvěle nejen na greenu. Základ vašeho golfového setu představuje polo košile od značky Lacoste, kterou doplní ležérní adidas vesta s hřejivým úpletem. Na spodní část těla sáhněte po kalhotách rovného a přiléhavého střihu. Vybírejte však ty ze strečového materiálu, abyste se mohli volně hýbat.

01

Kalhoty Ultimate365 Tapered Golf, adidas, orientační cena 1 799 Kč; Klobouk Solid, adidas, orientační cena 849 Kč; Men’s Lacoste Golf Printed Recycled Polyester Polo shirt, Lacoste; Vesta Go-to, adidas, orientační cena 1999 Kč

Basketbalový streetwear spojuje pohodlí se stylem

Basketbal je sportem, který se asi nejvíc ze všech zasloužil o popularizaci streetwear stylu. Symbolem této módy se staly hlavně Michael Jordan a LeBron James. Není proto překvapením, že si oba založili své vlastní módní značky, ze kterých jsme i my sestavili ukázkový outfit.
 
Ikonickými prvky basketbalové módy jsou:
vzdušné střihy
oversized trička a mikiny
síťované dresy bez rukávů
masivní potisky
vyvýšené tenisky
 
03

Jordan Max Aura 5, Foot Locker, orientační cena 3 199 Kč; Kalhoty Jordan Essentials Aop, Foot Locker, orientační cena 1 990 Kč; Mikina Jordan Essentials Aop, Foot Locker, orientační cena 2 190 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #moda # #rady #obuv