Podzim ovládají vesty. Jak a s čím je nosit?

Vesta byla dříve považována za pouhý doplněk, který jste si v outfitu klidně mohli odpustit. V posledních měsících se ale dokázala probojovat až na samotný vrchol módního žebříčku a stala se nejžhavějším trendem letošní sezony. Nosit se bude ve všech stylech, materiálech, barvách i střizích, a proto představuje perfektní základ pro podzimní vrstvení. Projděte si našeho průvodce vestami, který vám ukáže, jak je kombinovat.

Háčkovaná vesta v boho stylu

K rozevlátým sukním, halenkám a přírodním doplňkům skvěle padne háčkovaná vesta. Tato béžová z obchodu MANGO je kratšího střihu, a proto ji můžete přetáhnout i přes šaty. Celý komplet pak doplňte vysokými kozačkami.

07

Háčkovaná vesta, MANGO, orientační cena 799 Kč

Dlouhá prošívaná vesta ve streetwear stylu

Máte rádi pohodlné kousky, do kterých se celá zabalíte? Zajděte si pro tuto dlouhou prošívanou vestu do prodejny C&A v patře 0. Vesta má praktickou kapuci, která vás zachrání v sychravých dnech a je dostupná v typicky podzimní khaki zelené.

06

Prošívaná vesta s kapucí, C&A, orientační cena 1 945 Kč

Lněná vesta v quiet luxury stylu 

Oblečte si vestu rovnou na holé tělo a dejte ji ve vašem outfitu hlavní roli. All white komplety budou na podzim obzvlášť in, jelikož vyvolávají dojem luxusu. Ke kostýmku obujte lodičky se zavřenou špičkou a v chladnějších dnech přidejte blejzr ve stejném odstínu.

05

Lněná vesta, GAP, orientační cena 1 259 Kč

Pletená vesta ve stylu 90. let

Zdá se, že devadesátek se v módě jen tak nezbavíme, a proto by vám ve skříni neměla chybět ani pletená vesta. Tuto růžovou z copánkové pleteniny s nášivkou delfína seženete v obchodě ESPRIT v patře +1.

04

Vesta z copánkové pleteniny s nášivkou delfína, ESPRIT, orientační cena 2 599 Kč

Džínová vesta do all-denim outfitu

Pokud náš blog čtete pravidelně, pak už určitě víte, že džínovina nestárne. Nosit ji navíc může úplně každý a je natolik variabilní, že by měla být základem každého šatníku. Denim vestu můžete nosit jako top, nebo ji obléct na tenký svetřík. Hrát bude jak s klasickými džíny, tak i sukní.

03

Indigo Worn In – Blue, Levi’s, orientační cena 2 199 Kč

Plyšová vesta ve stylu leteckého křiváku

S příchodem chladnějšího počasí se navrací do nabídky obchodů také oblíbená letecká bunda. Její stylovou a neokoukanou variantou je pro letošek plyšová vesta s povrchovým potahem, která vás zaručeně zahřeje.

02

Vesta s plyšovou podšívkou, H&M, orientační cena 1 329 Kč

Extravagantní vesty pro milovníky netradičních stylů

Folklórní výšivky, kovbojský styl a kůže. Odvažte se a posuňte svůj outfit na novou úroveň s netradičními vestami z aktuálních kolekcí obchodů v Palladiu. Vestu s dekorativní výšivkou nabízí prodejna RESERVED. Asymetrickou vestu s koženými pásky z jehněčí usně zase značka GANT. 

01

Vesta s dekorativní výšivkou, RESERVED, orientační cena 899 Kč; Gant Deconstructed Learther vest, GANT, orientační cena 13 999 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #moda #lifestyle #podzim