Tipy na dárky ke Dni matek šité na míru

Druhá květnová neděle tradičně patří oslavám mateřství a všem maminkám, tetičkám, pěstounkám a dalším ženám, které se starají o děti. Právě ony o nás pečují, když nám není dobře. Na ně se obracíme v nejtěžších chvílích. Každý si určitě vybavíme spoustu láskyplných momentů a zážitků z dětství nebo dospělosti, které bychom jim chtěli oplatit. Rozmazlujte je v tento krásný den vy a vymyslete jim originální dárek nebo zážitek na míru podle toho, co mají opravdu rády a jakou mají osobnost.

PRO MÁMY KOSMETICKÉ NADŠENKYNĚ 

Masky, séra, inovativní receptury a procedury… Zní vám to povědomě? Pokud vaše maminka nadšeně testuje kosmetické novinky, pak máte hned několik možností, jak jí potěšit. Pleťový krém Krásná dáma z Havlíkovy apotéky je zároveň milým komplimentem. Je nabitý přírodními ingrediencemi, které bojují se stárnutím. Pro romantičtější duše je tu booster Sedmikráska, která skrývá tajemství věčného mládí. Milovnice koupelí ocení exkluzivní limitované koupelové bomby a jednu celoroční oblíbenkyni.

Palladium_blog_730_X_VYSKA_Kosmetika_1

Pleťový krém Krásná dáma koupíte v prodejně Havlíková Apotéka (orientační cena 982 Kč) Omlazující pleťový booster Sedmikráska koupíte v prodejně Manufaktura (orientační cena 511 Kč) Květinové koupelové kvarteto MUM koupíte v prodejně Lush (orientační cena 850 Kč).

 

PRO MÁMY MILOVNICE MÓDY 

Popsali byste svoji maminku spíše jako parádnici? Jde s dobou a možná se dokonce inspiruje ve stylu oblékání u vás? Pokud si netroufáte jí vybrat celý outfit, zaměřte se na doplňky. Elegantní dámy ocení šperk v podobě brože, kterou si mohou ozdobit jarní kabátek nebo tematický přívěsek, kterým vyjádříte svoje city. Klasikou, kterou nikdy nic nezkazíte je bezpochyby hedvábný šátek. Tento luxusní doplněk nikdy neomrzí a nabízí nesčetně variant nošení.

Palladium_blog_730_X_VYSKA_Doplnky_1

Brož s jantarem koupíte v prodejně APART (orientační cena 1 390 Kč) Šátek D1. ICON koupíte v prodejně GANT (orientační cena 1 699 Kč) Přívěsek Propletená srdce koupíte v prodejně PANDORA (orientační cena 1 529 Kč)

 

PRO MÁMY LABUŽNICE

Slýcháte často, že vaše maminka už všechno má, ale pozvání na něco dobrého nikdy neodmítne? Pokud byste jí směle označili za gastro nadšenkyni, pak jistě ocení láhev kvalitního prosecca nebo vína, které si společně můžete otevřít při nejbližší příležitosti. Pakliže se alkoholu spíše vyhýbá, udělejte jí radost kvetoucím čajem. Potěší nejen chuťové pohárky, ale lahodí i oku. Raději něco sladkého na zub? Výběrová čokoláda ve speciální dárkové sadě je sázkou na jistotu. 

Palladium_blog_730_X_VYSKA_Gurman_2

Dárkovou sadu Lindt Den Matek koupíte v prodejně Lindt (orientační cena 1023 Kč) Prosecco 2020 Millesimato koupíte v prodejně Kratochvílovci (orientační cena 596 Kč) Set kvetoucích čajů Adikia zlatá koupíte v prodejně Oxalis (orientační cena 256 Kč)

 

PRO MÁMY CESTOVATELKY 

Darovali byste raději zážitek? Překvapte maminku last minute dovolenou u moře nebo prodlouženým víkendem. Cestovní kancelář Blue Style nabízí množství destinací a typů zájezdů pro dobrodružné povahy i pro ty, co hledají spíše odpočinek.

Palladium_blog_730_X_VYSKA_Dovolena_1

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.
Zdroj fotografií: Shutterstock

#vsechnastories #moda #krasa #rady