Tipy na sportovní a sportovně-městské outfity z PALLADIA

Venku už je podzim a to znamená, že je na čase se převléct z princeznovských nebo elegantních šatiček do něčeho teplejšího. Miluju sportovní módu a proto jsem tentokrát v PALLADIU prošla pár sportovních obchodů a podívala se, co právě teď letí. To, co by si někdo vzal jen do fitka, si klidně vezmu i na procházku do města nebo na víkendový výlet. Pojďte se podívat, co jsem tentokrát v PALLADIU objevila!

UNDER ARMOUR

V prodejně Under Armour Brand House jsem vybrala outfit, který se hodí do fitka nebo klidně i na výlet do města. Já bych v něm vyrazila kamkoli. Super pohodlné materiály, zářivé barvy a měkoučké tenisky ladící se zbytkem outfitu. Druhý outfit je víc „městský“. Do módy se zase vrací šusťáky, ale nejsou to takové ty nepříjemné materiály, které si pamatujeme ze školky, jsou to super pohodlné šusťáky, ve kterých můžete dělat cokoli. Kombinací bílé a černé nikdy nic nezkazíme a barvu do celého outfitu jsem dostala pomocí tenisek a tašky. Letošní podzim rozhodně opět frčí pohodlnost, tak volte i vy své outfity tak, aby pro vás byly pohodlné a zároveň dělaly parádu.

UA_1

Černá sportovní podprsenka, černé sportovní tílko ze savého materiálu, svítivě žluté legíny s černými prvky, bílé tenisky s černými, fialovými a žlutými prvky – Under Armour Brands House (patro 0)

UA_2

Černé šusťáky, bílé tričko s černým logem UA, bílá šusťáková bunda s nápisem na zapínání, světle šedé tenisky se svítivě žlutými a světle fialovými prvky, fialová sportovní taška se svítivě žlutými prvky – Under Armour Brand House (patro 0)

SPORTISIMO

Ve SPORTISIMU najdete všechno možné od sportovního oblečení, přes pomůcky na cvičení až po brusle na led. Proletěla jsem prodejnu a vybrala outfit do fitka nebo na volný čas, který jsem doplnila o cvičební pomůcky. Zvolila jsem mou oblíbenou odporovou gumu od české značky GoldBee, jednoručky (je jen na vás, jakou váhu si vyberete) a činku vhodnou nejen na bicepsový zdvih. Závaží opět můžete pořídit dle libosti, klidně kombinaci pro sebe a pro partnera, kotouče si pořídíte samostatně a doma už jen měníte váhu podle toho, kdo zrovna cvičí. Druhý outfit jsem volila více sportovní, aby se v něm dalo i dobře bruslit, když už se pomalu blíží ten čas ledních bruslí, tak je potřeba se na ně pořádně vybavit. Tak, jak v létě miluju kolečkové brusle (které tady v sezóně taky pořídíte), pak v zimě zase můžu brusle lední. Pokud chcete outfity od různých značek, ale i sportovní pomůcky pořídit na jednom místě, SPORTISIMO je to pravé místo!

SPORTISIMO_1

Černé legíny Nike, světle fialová oversized mikina Nike, světle růžové tenisky Nike, růžová odporová guma GoldBee, jednoručky, činka na bicepsový zdvih – SPORTISIMO (patro –2)

SPORTISIMO_2

Růžová mikina Columbia, černé nepromokavé joggingové kalhoty Columbia, světle růžové tenisky Under Armour, lední brusle Crowned LUXURY, růžová chlupatá mikina Columbia, černá péřová vestička Willard - SPORTISIMO (patro –2)

OFFICE SHOES

Pro ty z vás, kterým sportovní móda nic neříká, jsem vybrala několik městských tenisek z Office Shoes. Najdete zde spoustu značek, tvarů, střihů, materiálů, barev... no vybere si fakt každý. Úmyslně jsem volila pouze tenisky, a ne kotníčkové nebo jiné vyšší boty, protože i z elegantního outfitu (například černé jednoduché šaty), uděláte díky správným teniskám šmrncovní sportovní look. Miluju kombinovat tenisky se šaty, džínami, ale i sportovním oblečením. Tolik možností a tolik preferencí, buďte vždy svá a ve všem budete vypadat skvěle!

OFFICE_SHOES

Černé nazouvací tenisky s bílým nápisem DKNY, bílé tenisky s rytými logy a zlatým nápisem Guess, bílé tenisky s barevnými srdíčky United Colors of Benetton, bílé tenisky se zlatými tkaničkami a zlatou zadní částí United Colors of Benetton, černé tenisky s bílými logy, třpytivými a zlatými prvky Michael Kors – Office Shoes (patro –1)

UGO SALATERIE

Nákupní horečku jsem zakončila zdravým obědem v UGO Salaterii. Dala jsem si novinku z podzimní nabíky – salát s kozím sýrem, řepou a pečenou mrkví a bylo to skvělé! Lehce kyselý dressing dodal salátu skvělou chuť. Kdo jste ještě nezkoušel, tak doporučuji. Výběr ovocných a zeleninových smooties a šťáv je tak velký, že jsem se nemohla rozhodnout, co zvolím. Pochutnala jsem si nakonec na smoothie z borůvek, malin, jahod, jablka a ananasu. Máte chuť na osvěžující, zdravý a lehký oběd v PALLADIU? Pak zamiřte určitě do UGO Salaterie (na patře +2).  

Přeju vám mnoho zábavy při vytváření vašich nových sportovních outfitů. Napište mi, nebo mi rovnou pošlete fotky toho, co jste v PALLADIU vybrali vy. Těším se na vaše zprávy. 

Budu se těšit zase příště u nákupů v PALLADIU!
 

Simona

UGO

Smoothie borůvky + maliny, jahody, ananas, jablko, podzimní salát s kozím sýrem, UGO Caesar salát – UGO Salaterie (patro +2)

#vsechnastories #moda #fashion #mňamky #podzim
autor/ka Simona Míková