Víte, které šperky řeknou víc než tisíc slov?

Výjimečný dárek dokáže říct více než tisíc slov. Vyjádřete na Valentýna svou lásku šperkem, který vše potřebné řekne za vás. Náhrdelník, náramek, prsten nebo náušnice promění svátek zamilovaných ve vzpomínku na celý život. Ukažte své drahé polovičce, jak vám na ní a na vás záleží a ohromte ji 14. února doplňkem z aktuálních kolekcí klenotnictví v Palladiu. 

Aby se mohl šperk stát symbolem vaší lásky, měli byste s ním prokázat, že svého partnera či partnerku opravdu dobře znáte. Zamyslete se nejprve nad tím, co vaše milovaná nebo váš milovaný nejčastěji nosí. Nakoukněte do jeho nebo její šperkovnice a inspirujte se. Zaměřte se na materiál (zlato, stříbro, chirurgická ocel), barvu a na styl (minimalismus nebo naopak výrazné prvky). Popřemýšlejte ale i nad významem, který chcete, aby šperk nesl. Zatímco přívěsky s otevřeným srdcem mohou prezentovat vaši plnou důvěru, kruhové náušnice či přívěsky ve tvaru ležaté osmičky zase ukazují na nekonečnost a hloubku vašeho vztahu.

PANDORA

Ani letos nás světoznámá značka PANDORA neochudila o svou valentýnskou kolekci s názvem PANDORA MOMENTS. Ta oslavuje příběh lásky doplňky ve tvaru zámku a klíče, který je jako jediný schopný odemknout bránu k vašemu srdci. Pokud vaše partnerka již vlastní základní PANDORA náramek, pak jistě nešlápnete vedle s novým dvoubarevným přívěskem. Tento ve tvaru srdce se zámkem lze dokonce rozdělit na dvě části a tvoří ho 14 karátové růžové zlato. 

1

Dvoubarevný rozdělitelný příspěvek Srdce s visacím zámkem, PANDORA, orientační cena 1 529 Kč

Prsteny se jako dárek nejčastěji volí při kulatých výročí, kdy se jimi připomíná manželský závazek, jež jste si s manželem či manželkou dali. Krásným gestem však může být i na Valentýna. Kupte své vyvolené například prsten z růžového zlata s kubickou zirkonií.

2

Prsten Třpytivé vyvýšené srdce, PANDORA, orientační cena 2 549 Kč

Výběr vám v obchodě PANDORA mohou ulehčit již předem zkombinované sady, skládající se z náušnic a náhrdelníku s 3D srdcem ze stříbra. Tato velmi decentní kombinace potěší každou romantickou duši, které vyhovují nenápadné doplňky. 

3

Dárková sada náhrdelník a náušnice Zářivé srdce a plovoucí kámen, PANDORA, orientační cena 2 462,40 Kč

V sortimentu značky PANDORA samozřejmě nechybí ani šperky pro muže. Máte-li doma fanouška filmů z dílny Marvel Studios, pak je řetízkový náramek s přívěskem ve tvaru loga The Avengers to pravé pro vás. 

4

Hadovitý řetízkový náramek se sponou s logem PANDORA Moments Marvel The Avengers, PANDORA, orientační cena 2 049 Kč

YES JEWELLERY

Již přes 40 let vzbuzují šperky YES emoce a touhu a není tomu jinak ani na letošního Valentýna. Jejich dvě nové kolekce Together a Promise přináší neodolatelné pozlacené šperky, které vaší drahé ukáží, že společně zvládnete jednoduše vše. 

7

Pozlacený náhrdelník Promise, YES JEWELLERY, orientační cena 2 290 Kč

Perly nosí ženy už od nepaměti a není se čemu divit. Těmto kruhovým pozlaceným náušnicím dodávají na elegantnosti a vytváří luxusní dojem. 

6

Pozlacené náušnice s perlami Promise, YES JEWELLERY, orientační cena 3 650 Kč

Nosí vaše polovička ráda výrazné doplňky? Zabalte jí do dárkové krabičky tento pozlacený prsten s perletí s ryzostí 925/1000 a uvidíte, že ho nebude chtít sundat. 

5

Pozlacený prsten s perletí Together, YES JEWELLERY, orientační cena 1 590 Kč

VALENTINA

Zavítat můžete do klenotnictví Valentina na patře 0, kde objevíte mimo jiné také výrazné šperky hrající všemi barvami. Má vaše žena nebo přítelkyně ráda modrou? Sáhněte po přívěsku s diamanty a safírem z bílého zlata ryzosti 585/1000.

9

Přívěsek RD s diamanty a safírem, Valentina, orientační cena 42 710 Kč

Dámy, vy pak můžete svému partnerovi pořídit například tuto zlatou destičku s detaily hřebíků, které jsou u mužů aktuálně velmi populární. Destičku tvoří žluté a bílé zlato ryzosti 585/1000. 

10

Přívěsek destička s hřebíky, Valentina, orientační cena 22 370 Kč

SWAROVSKI

Vynechat nemůžeme ani dechberoucí kolekci Powered by Passion od značky Swarovski. Ta obsahuje odvážné krystalické šperky, ze kterých se vámi obdarovaným rozbuší srdce. Slaďte se jako pár a prezentujte navenek svou lásku díky doplňkům z řady Volta. Pro něj si značka Swarovski připravila náhrdelník s výrazným černým srdcem s rutheniem, zatímco pro ni pak visací náušnice ve stejném tvaru a bílé barvě.

12

Přívěsek Volta, malé černé srdce pokoveno rutheniem, Swarovski, orientační cena 4 250 Kč

13

Náušnice Volta, bílé srdce, Swarovski, orientační cena 5 300 Kč

V originalitě se meze nekladou, a proto se můžete při koupi valentýnského dárku vydat klidně i trochu netradiční cestou. Objednejte své polovičce rozkošnou brož ve tvaru labuti, která je pokovena ve zlatém odstínu a skvěle rozzáří jakýkoliv kus oblečení.

14

Brož Pop Swan, Swarovski, orientační cena 4 250 Kč

Luxusní a sofistikovaný dárek představují pak také hodinky švýcarské kvality, které udělají radost snad každému muži. Zlaté hodinky mají kovový náramek a jsou dostupné hned v několika provedeních. 

11

Hodinky Octea Nova, Swarovski, orientační cena 9 500 Kč

ALO diamonds

V neposlední řadě vám dnes dáme nakouknout do nabídky klenotnictví ALO diamonds. To zaujímá své speciální místo především tím, že v jeho vitrínách najdete personalizované šperky, jejichž význam si můžete sami vytvořit. Pověste na krk své partnerce například náhrdelník s přívěskem jejího znamení. Vybírat můžete ze žlutého nebo růžového zlata a dalších materiálů. 

Přesvědčte ji o své kreativitě a dohledejte si na internetu, jaký kámen či minerál sedí k jejímu znamení zvěrokruhu. Následně ho stačí zavěsit na jemný řetízek a perfektní dárek je na světě. Určitě se však shodneme, že i v jednoduchosti je krása, a proto se nemusíte bát sáhnout ani po přívěsku ve tvaru písmene. Ať už se bude jednat o první písmeno jejího nebo vašeho jména, či například neutrální L jako láska.

Alo_diamonds

Přívěs z růžového zlata s diamanty Magic Libra, ALO diamonds, orientační cena 20 000-30 000 Kč; Přívěs z bílého zlata s diamanty Letter L, ALO diamonds, orientační cena do 10 000 Kč; Přívěsek z bílého zlata s růženínem FUTURE Fairytale, ALO diamonds, orientační cena 10 000-20 000 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #moda #ostatni #lifestyle