Deset tipů na nejlepší vánoční dárky pro ženy

Nepodléhejte tlaku z blížících se Vánoc a užijte si klidné nákupy vánočních dárků. Jak na to? Přijďte do Palladia s předem připraveným seznamem nápadů a jděte na jistotu. Abychom vám ulehčili práci, sepsali jsme pro vás TOP deset dárků pro ženy, které jim letos vykouzlí úsměv na tváři.

Motivační diář 

Každá žena musí za den, týden, měsíc a celý rok stihnout tolik věcí, že není v její síle si je všechny zapamatovat. Pořiďte jí každodenního pomocníka v podobě diáře pro přehledné plánování. Skvělou volbou je například Deníkodiář 2023 od Taťány Kuchařové. Kromě klasického týdenního kalendáře obsahuje dostatek prostoru pro poznámky a zápisky a navíc v něm vámi obdarovaná najde i motivační rady, cestovatelské zajímavosti a doporučení od samotné Taťány. Diář seženete v prodejně Albi ve formátu A5. 

diar

Deníkodiář 2023, Albi, orientační cena 269 Kč

Automatický kávovar

Život začíná po ranní kávě. Vystihuje to některou z vašich nejbližších? Udělejte její kávové duši opravdovou radost a kupte jí plnoautomatický kávovar Tchibo Esperto Caffe. Tato limitovaná edice v jemné metalické barvě pískovce se bude v kuchyni vyjímat. Kávovar připraví nápoj za pár minut ve velikosti od 25 do 250 ml a sami si můžete navolit, jak silnou kávu chcete. Velká výhoda kávovaru spočívá také v jeho šířce, která činí pouhých 18 cm, čímž si vysloužil označení prostorově úsporný spotřebič.

tchibo

Plnoautomatický kávovar Tchibo Esperto Caffe, Tchibo, orientační cena 6 999 Kč

Sonický kartáček na zuby

Darujte jí na Vánoce krásný úsměv díky elektrickému nebo sonickému kartáčku na zuby. Zatímco s běžným kartáčkem zvládneme udělat 600 čistících pohybů za minutu, ten sonický jich zvládne až 40 000. Tři režimy a tři intenzity sonického kartáčku značky Philips slibují preciznější čištění a bělejší zuby již během prvních týdnů používání. Z různých provedení kartáčku můžete vybírat v prodejně Profimed na patře -2.

kefka

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 White, Profimed, orientační cena 3 999 Kč

Kosmetická sada

Kosmetika se řadí mezi klasické dárky pro ženy, ale i tak lze stále přijít s něčím originálním. Vsaďte letos na kosmetickou dárkovou sadu od nizozemské společnosti Rituals. Jejich produkty obohacují nejen tělo, ale také duši a pomáhají k dosažení vnitřní harmonie. Dárková sada Ayurveda obsahuje sprchovou pěnu, tělový krém, vlasový a tělový sprej a vonné tyčinky k tomu. Aroma indické růže a sladkého mandlového oleje ji k balíčku pod vánočním stromečkem zaručeně přiláká.

rituals

Ayurveda Gift Set L, Rituals, orientační cena 1 290 Kč

Kašmírový svetr

Klesající teploty volají po teplých měkkých svetrech, které budou zároveň stylovou součástí outfitu. Ukažte jí, že víte, co letos frčí a zabalte jí jako dárek kašmírové šaty ze zimní kolekce C&A. Kombinace poloroláku, žíhané béžové barvy a maximálně příjemného materiálu je zkrátka perfektní volbou pro každou milovnici módy.

clanek_obrazky

Kašmírové šaty, C&A, orientační cena 3 171 Kč

Luxusní šperky

Elegantní šperky Pandora již vyrazily dech nejedné ženě. Nechte ji zazářit s dárkovou sadou náhrdelníku a náušnic s motivy sněhových vloček. Peckové náušnice i náhrdelník jsou vyrobeny ze sterlingového stříbra a jsou osázeny čirou kubickou zirkonií. Právě to šperkům dodává jedinečný třpytivý a mrazivý vzhled, dokonalý pro zimní období. 

nausnica

Set náhrdelníku a náušnice Zářící sněhové vločky, Pandora, orientační cena 2 238 Kč

Kvalitní švýcarská čokoláda

Možná si říkáte, že čokoláda není zrovna nejoriginálnějším tipem na dárek. Zkuste ale popřemýšlet, kdy naposledy jste si dopřáli opravdu kvalitní lahodnou čokoládu od předního švýcarského výrobce? Vánoční pralinky LINDOR nejsou jen čokoláda, ale krásný dárek se skvělou mléčnou, oříškovou, karamelovou, pistáciovou a hořkou chutí. Namixujte si svůj balíček přesně podle sebe v prodejně Lindt. 

lindt

Balení vánočních pralinek LINDOR 0,5 kg, Lindt, orientační cena 447 Kč

Ikonický parfém

Zavrhli jste koupi parfému, protože nevíte, který v tom množství vybrat? Vyzkoušejte vůni legendárního parfému Miss Dior v parfumerii Marionnaud a uvidíte sami, že vás dostane. Ikona značky Dior patří mezi jeden z nejoblíbenějších ženských parfémů díky své omamné květinové vůni. Pořiďte výhodný dárkový set parfémované vody v objemu 50 ml a její cestovní verzi v pudrově růžovém obalu.

dior

Dárkový set parfému Miss Dior, Marionnaud, orientační cena 3 890 Kč

Výlet za odpočinkem

Sháníte-li dárek pro ženu milující cestování, navštivte pobočku přední české cestovní kanceláře Blue Style na patře -2. Není totiž nic lepšího než darovat zážitek a dovolenou v jednom. Během zimních měsíců ji můžete vzít například do Egypta, Ománu, na exotické Kapverdy nebo za nejvyšší budovou světa do Dubaje. V létě se pak nabídka rozšiřuje i na Tunisko, Turecko, Bulharsko, Itálii a další destinace. Tak kam to bude?

dovolena

Dárkový poukaz Palladium

Žádný z našich tipů vám nepadl do oka? Nevěšte hlavu. Zvolte univerzální cestu a předejte jí na Vánoce obálku s poukazem do Palladia. Ten lze uplatnit na nákup ve 113 prodejnách a restauracích v celém nákupním centru. Poukaz v hodnotě 100 Kč, 500 Kč nebo 1000 Kč objednáte online nebo vyzvednete na Infokiosku. 

poukaz

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA (Blue Style, Marionnaud, Lindt, Pandora, C&A, Rituals, Profimed, Tchibo, Albi) 

#vsechnastories #ostatni #Vánoce #dovolená #knihy