Když je venku teplo – 6 nej pomocníků pro vaši pleť

Hydratovat, hydratovat, hydratovat – základní pravidlo pro zdravou a pružnou pleť. Pokožka, stejně jako naše vlasy, v letním období trpí. Sluneční paprsky jí sice dodávají zdravou barvu, ale zároveň ji velmi vysušují. Proto nezapomínejte stejně jako svému tělu dodávat i vaší pokožce náležitou hydrataci. Obzvláště v těchto horkých dnech. Ukážeme vám, po jakých hydratačních pomocnících můžete sáhnout.

PŘÍRODNÍ HYDRATAČNÍ KRÉM, KIEHLS

Ultra Facial krém Kiehl's má jedinečně lehkou texturu perfektní pro letní dny. Suché pleti poskytuje 24hodinovou hydrataci a zanechává ji jemnější, hladší, hloubkově hydratovanou a viditelně zdravější. Tento nemastný a lehký krém je složen ze skvalanu - výtažku z oliv a ledovcového glykoproteinu získávaného z mořského ledu. Skvalan se snadno vstřebává, pomáhá obnovit ochranný film pokožky a chrání ji před ztrátou hydratace. Je hypoalergenní a ideální pro lidi s citlivou pokožkou, jakož i pokožkou se sklonem k alergiím. 

1

Ultra Facial Cream, Kiehl's, orientační cena 810 Kč

HYDRATAČNÍ MAKE-UP, CLINIQUE

Plně krycí make-up Clinique je vhodný pro velice suchou až smíšenou pokožku. Mezi jeho klíčové vlastnosti patří 24hodinový hydratační efekt, vzhled bez pórů, vyhlazená a mladistvější pokožka. Kyselina hyaluronová vyplní jemné linky, silné peptidy pomáhají udržovat pokožku hladkou a kyselina salicylová obnovuje pokožku.

 

2Even Better Refresh™ Hydrating and Repairing Makeup, Clinique, orientační cena 1 200 Kč

KRÉM, ESTÉE LAUDER

Probuďte v sobě mladistvou sílu díky složení, které kombinuje přírodní účinné ingredience s technologií podporující tvorbu kolagenu. Super ingredience jako extrakty z ranních květů ibišku, moringy, kmenových buněk kaktusu a kyselina hyaluronová pomáhají pleti obnovit svou přirozenou sílu a navrátit tak pocit elasticity, vypnutí a hydratace.

1460_x_ESTEE_3

Revitalizing Supreme+ Youth Power Creme, Estée Lauder, orientační cena 2 200 Kč

HYDRATAČNÍ ČISTÍCÍ KOSTKA, KIEHLS

Hydratační čistící kostka na obličej Kiehl's je ideálním kosmetickým doplňkem na cesty. Její složení, obohacené o skvalan a ledovcový glykoprotein, respektuje hydratační bariéru pokožky a přirozenou hladinu pH a pomáhá pleti cítit se čistě a příjemně. Z tuhé krémové textury se přemění do výživné pěny, která účinně odstraňuje nečistoty z pleti, aniž by ji narušovala.

4

Ultra Facial Hydrating Concentrated Cleansing Bar, Kiehl's, orientační cena 475 Kč

EXFOLIAČNÍ VODA, CLINIQUE

Exfoliační voda je druhým krokem v revolučním 3-krokovém systému péče o pleť Clinique. Připraví pleť na její hydrataci, jelikož exfoliovaná pokožka absorbuje pleťové produkty lépe. Pro mastnější typy pleti pomáhá exfoliace minimalizovat přebytečný maz a udržuje póry čisté. Suché pleti pomáhá s hydratací, zbavit se jemných šupinek na povrchu pokožky a napomáhá ke zjemnění jemných linek.

5

Exfoliační voda Clarifying Lotion 3, Clinique, orientační cena 1 140 Kč

SÉRUM, ESTÉE LAUDER

Pro bezchybnou a oslnivou pleť zářící jako diamant vyzkoušejte výjimečné sérum s lanýžovým extraktem od Estée Lauder. Neuvěřitelně lehká fluidní textura se rychle vstřebává, osvěží pleť a pomáhá obnovit její hebčí a svěží vzhled. Extrakt se získává z černého lanýže Black Diamond té nejlepší kvality stupně Extra Class od jediného pěstitelského mistra z jihozápadní Francie. 

6

Re-Nutriv, Estée Lauder, orientační cena 5 190 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA ( Kiehl's, Estée Lauder, Clinique)

#vsechnastories #ostatni #fashion #lifestyle #rady