Objevte zimní trendy, které nesmí chybět ve vašem šatníku

Zatímco o Vánoce jsme dělali radost druhým, nyní přichází čas potěšit sebe. Doplňte svůj zimní šatník trendy kousky z vašich oblíbených obchodů v Palladiu. V dnešním článku společně nakoukneme do aktuálních zimních kolekcí a povíme si, co bude v prvních měsících roku 2024 v kurzu.

Třpytivé sako

Ani po ukončení sváteční sezony neopustí flitry věšáky v obchodech. Kromě topů, sukní a kalhot budou in také na blejzru nebo saku. Pořiďte si tento extravagantní, ale stále elegantní svršek v prodejně Marks & Spencer.

02

Jednořadý blejzr volného střihu s flitry, Marks & Spencer, orientační cena 2 999 Kč

Cargo sukně

Pokud sledujete módní trendy, pak jistě víte, že cargo styl se nás drží po celý rok 2023. A nebude tomu jinak ani v tom nadcházejícím. Vyměňte tentokrát obyčejné kapsáče za slušivou maxi cargo sukni s rozparkem, která má elastický pas, takže se skvěle přizpůsobí vaší postavě.

08

Sukně cargo s rozparkem, MANGO, orientační cena 799 Kč

Plyšová crop bunda

Vyhýbali jste se zkrácené zimní bundě, protože jste se báli, že vám v ní bude zima? Vyzkoušejte si tuto hřejivou plyšovou bundičku z obchodu H&M a uvidíte, že rychle změníte názor. Zkombinujte ji s kalhotami či sukní s vysokým pasem a prodlužte si tím opticky trup. 

04

Plyšová zkrácená bunda, H&M, orientační cena 1 459 Kč

Válenky a květiny

Válenky se vrací v plné parádě. Ujistěte se, že nebudou tuto zimu chybět ani ve vašem botníku a skočte si třeba pro tento roztomilý pár s mašličkami ve světle hnědé barvě s kožíškem do CCC v patře -2.

Možná jste si mysleli, že květiny patří jen do jarní nebo letní módy. Opak je však pravdou. Květinový vzor rozbije nudné černo-šedé zimní outfity a dodá jim nejen barvu, ale také šmrnc

05

Kotníková obuv DeeZee Camel, CCC, orientační cena 799 Kč; Květinová kabelka, Mohito, orientační cena 899 Kč

Kašmírový svetr

Kašmírový kardigan označujeme za univerzální kousek, který pánům dodá vždy špetku elegance. Přehodit ho můžete jak přes obyčejné tričko, tak i ležérní košili a díky ikonické přízi značky Falconeri se pohodlně vejde také pod další svetr či zimní bundu. 

01

Kardigan na knoflíky z kašmíru Ultrasoft, Falconeri, orientační cena 5 299 Kč

Flanelová košile

Nestárnoucí flanelka představuje základ pánského šatníku. V zimě budou vládnout především košile v tmavších tónech – černé, hnědé, modré nebo burgundy. Velkým hitem jsou pak bílé knoflíky, které má i flanelová košile rovného střihu z prémiové bavlny značky GANT.

06

Košile GANT Red Flannel Melange shirt, GANT, orientační cena 3 999 Kč

Elegantní šál

Pánové, pokud hledáte způsob, jak posunout svůj zimní outfit na další úroveň, šála je tou správnou volbou. Zvolte k jednobarevné zimní bundě nebo kabátu tuto kostkovanou šálu v přírodních barvách a ukažte, že se v módě vyznáte.

07

Kostkovaný šál, RESERVED, orientační cena 499 Kč

Tmavé džíny

Úzkým a světlým džínům odzvonilo. Tuto zimu se budou nosit rifle tmavé a s rozšířenými nohavicemi u kotníků. Vyberte si správně padnoucí model od specialistů na džíny v Levi’s v prodejně v patře -1, kde seženete i tuto bootcut tmavě modrou variantu. 

03

527 Slim Bootcut Jeans, Levi’s, orientační cena 2 799 Kč

Zaujal vás některý z našich tipů? Vyrazte na výhodné nákupy do Palladia, kde právě startují velké zimní slevy. A být vámi, tak s návštěvou příliš neotálíme, ať vám ty nejlepší kousky za skvělé ceny neutečou.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #ostatni #lifestyle #Slevy