Outfity v motorkářském stylu se vrací

Pokud jste si v létě oblíbili jízdu na skútru a hodláte na něm brázdit ulice, dokud to počasí dovolí, je třeba se vhodně obléct. Vystačíte si s klasickými kousky z obchodu, které můžete doplnit bezpečnostními prvky. Zvolte ale pevnější materiály odolné vůči větru, jako je kůže nebo džínovina a jednodušší střihy. 

KOŽENÁ BUNDA GAP

Základním prvkem podzimního šatníku do chladnějšího počasí je klasická motorkářská bunda - křivák. V duchu ekologického trendu je vyrobená z umělé kůže s podšívkou. Lze ji zapnout až ke krku a má dvě boční kapsy na zip. Oblečte ji k šatům i džínám a nebojte se ji vzít i pod kabát místo saka.

1460_x_Kozena_bunda_GAP

Motorkářská bunda, GAP, orientační cena 2 399 Kč

KOZAČKY NA NÍZKÉM PODPATKU WOJAS

Nezbytnou výbavou do podzimních plískanic jsou pohodlné kožené kozačky. Kombinace přírodní kůže a streče je nejen praktická, ale také vypadá velmi efektně. Nohám poskytují dostatek pohodlí po celý den díky širokému podpatku o výšce 3 cm. 

1460_x_Kozacky_Wojas

Černé dámské kozačky z hladké kůže a streče, Wojas, orientační cena 4 399 Kč

JEANSY LEVI'S

Na skútru nebo během aktivnějšho pracovního dne oceníte elastické super skinny džíny s vysokým pasem, který vytváří elegantní siluetu. Navíc jsou vyrobeny technologií, která používá při výrobním procesu o 96 % méně vody a z férově vypěstované bavlny.

1460_x_Jeansy_Levis

Mile high super skinny džíny, Levi's, orientační cena 2 799 Kč

VÝRAZNÁ ŠÁLA KARL LAGERFELD

Snad nejpraktičtějším doplňkem vůbec je multifunkční šála. Uvažte ji kolem krku nebo využijte jako pokrývku hlavy. Tento barevný šátek s potiskem motivů KARL, jako jsou emotikony Ikonik Karl, monogram KL a okraj s logem, je vyroben ze směsi modalu a hedvábí.

1460_x_Satek_Karl_Lagerfeld

Šála Karl Lagerfeld K/Monogram multi square, Karl Lagerfeld, orientační cena 3 499 Kč

CROSSBODY KABELKA GUESS

Sháníte šik kabelku, která by se vešla do úložného prostoru pod sedadlem skútru, ale zároveň se do ní vešly všechny vaše nezbytnosti? Crossbody taška Guess z umělé kůže má perfektní velikost. Kovové prvky ve zlaté barvě dodávají motorkářský look, ale můžete si ji vzít i do divadla k elegantním šatům.

1460_x_Kabelka_Guess

Sharma crossbody, Guess, orientační cena 2 990 Kč

Zapojte se do soutěže o 15 skútrů značky Vespa

Pokud vám k dokonalému motorkářskému outfitu chybí už jen skútr, máme pro vás řešení! Nakupte do 25. října v Palladiu alespoň za 500 Kč (nepočítají se nákupy v supermarketu Albert, parking a dárkové vouchery) a účtenku si schovejte. Vyzvedněte si soutěžní kartičku přímo u pokladny v prodejně nebo na Infokiosku, vyplňte a vhoďte do jednoho ze 3 sběrných boxů - vedle Infokiosku (patro 0), poblíž prodejny Sportisimo (patro -2) a nad výstupem z express eskalátoru (patro +2). Losovat výherce budeme 4., 11. a 25. 10. a v každém ze tří kol vybereme 5 výherců skútrů Vespa Primavera 50.

Bližší informace se dozvíte na soutěžním webu.

ORANGE_FB_COVER_

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách, nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA (Guess, Karl Lagerfeld, Levi's, Wojas, GAP)

#vsechnastories #ostatni #lifestyle #Vespa #Soutěž