Stylové dárky ke Dni otců

Květnový Den matek je už zažitým svátkem, ale v posledních letech získává na popularitě Den otců. Ten letos připadá na neděli 19. června. Využijte příležitost oslavit tatínky, dědečky, manžely a všechny otcovské postavy ve vašem životě a vyberte jim ten nejstylovější dárek!

Tradici oslavy otců založila v roce 1910 Američanka Sonora Smart Doddová, která chtěla ocenit úsilí, s nímž se o ni a další čtyři sourozence staral její ovdovělý tatínek. Uzákoněn jako státní svátek byl ale v USA až v roce 1972. Kdybyste chtěli oslavit ne-otce, pak si počkejte na Mezinárodní den mužů 19. listopadu.

Vybírat dárky pro muže bývá často oříšek. Sami vám neřeknou, co by chtěli, a tak nezbývá, než zkoušet s čím uspějete. Dobrou volbou bývají dárky praktické nebo technologické hračky. Diplomaticky můžete dárkem také naznačit, jaké oblasti by se měli pánové více věnovat.     


Klasik

Pokud kupujete dárek pro muže, který si nepotrpí na nákupy oblečení a je rád, když to vyřešíte za něj, vsaďte na jistotu a sáhněte po klasické smetanově bílé košili s.Oliver. Bavlněný materiál zajistí pohodlí a díky ohrnovacím rukávům se dá rychle proměnit v ležérní kousek.  

1Bavlněná košile s ohrnovacími rukávy, s.Oliver, orientační cena 1 299 Kč.


Trendař

Netroufáte si koupit oblečení, protože si nejste jistí velikostí a střihem? Pořiďte trendy letní doplněk pro všechny příležitosti. Ray-Ban jsou jednou z nejznámějších a nejinovativnějších značek brýlí na světě fungující od roku 1937. Sluneční brýle se zlatou obrubou a zelenými čočkami se budou hodit ke všem outfitům.  

2Sluneční brýle Ray-Ban, GrandOptical, orientační cena 3 890 Kč.


iMuž

Vykouzlíte svému otci úsměv na tváři jakoukoliv technologickou hračkou? Pak jsou chytré hodinky ideální volbou. Hlubokomořsky modrý sportovní řemínek, větší displej, odolnější konstrukce a vyspělé funkce jako aplikace Saturace kyslíkem nebo EKG. To jsou hlavní novinky nejnovější řady Apple Watch.   

3Apple Watch Series 7 GPS, iStyle, orientační cena 11 790 Kč.


Hračička

Pokud je váš tatínek stále duchem mladý anebo fanoušek komiksů, potěšte ho hravým dárkem. Oblíbená postavička bígla Snoopyho ze seriálu Peanuts se stala tváří jedné z kolekcí americké značky GAP. Pánské tričko v modré barvě je navíc téměř z poloviny vyrobeno z recyklovaného polyesteru.

4Tričko GAP & Peanuts Snoopy, GAP, orientační cena 899 Kč.

 

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání  zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA (GAP, GrandOptical, s.Oliver, iSTYLE)

#vsechnastories #ostatni #rady #muži