Tipy na dárek, který si vaše maminka zamiluje

Druhá květnová neděle patří nejdůležitějším ženám v našich životech – maminkám. Ukažte té své, jak moc vám na ní záleží a potěšte ji 14. května milým dárkem. Přemýšlíte, co by se jí mohlo líbit? Inspirujte se našimi nápady, které si vaše maminky zamilují.

 

Elegantní a chytrý zároveň

Smart elektronika, která je zároveň krásným doplňkem do domácnosti, a ještě dokáže navodit harmonickou atmosféru? Tak to zní jako perfektní dárek ke Dni matek. Pořiďte aromatický difuzér pracující přes Wi-Fi a uvidíte, že vykouzlí vaší mamince úsměv na tváři. Difuzér lze jednoduše spárovat s telefonem či tabletem a podporuje hlasové asistenty jako Siri nebo Alexu. Díky svému minimalistickému designu a velikosti skvěle zapadne i do menších prostor a postará se o správně provoněný domov. 

17

Vocolinc Flowerbud Smart aroma difuzér, Smarty.cz, orientační cena 1 490 Kč

Jemná chuť Paříže

Makronky jsou tradiční francouzskou laskominou, kterou nepohrdne žádná žena. Zastavte se pro dárkové balení těchto barevných cukrovinek v Palladiu v patře 0 v pekařství PAUL, nebo ho objednejte přes e-shop. Krabičku si můžete sestavit z makronek s malinovou, vanilkovou, pistáciovou a čokoládovou příchutí.

18

Makronky 9+3 ks zdarma, Pekařství PAUL, orientační cena 351 Kč

Sklenička nejvyšší kvality

Den matek představuje skvělou příležitost k darování láhve lahodného vína. S výběrem toho správného vám pomohou v prodejně Kratochvílovci, kterou v Palladiu najdete v patře -2. Naším tipem je šampaňské značky Pierre Gimonnet & Fils s dlouhotrvající chutí limety a hrušky s dotekem medu. 

16

Pierre Gimonnet & Fils Special Club 2014 Blanc de Blancs Brut 0,75, Kratochvílovci, orientační cena 1 882 Kč

Příběh, kterému propadne

Ať už vaše maminka knihy od Aleny Mornštajnové četla nebo ne, věříme, že ji chytnou stejně jako všechny její čtenáře. Tato česká spisovatelka nyní přidává do svého portfolia další bestseller – novinku Les v domě. Kniha podobně jako další autorčiny počiny odkrývá tajemství hluboké minulosti, které možná nikdy nemělo vyplavat na povrch. 

19

Les v domě – Alena Mornštajnová, LUXOR, orientační cena 429 Kč

Dárek, který nikdy nezklame

Co milují ženy více než nakupování? Dárkové vouchery na nákupy! Pokud si nejste jistí, po čem vaše maminka touží, s poukazem určitě zabodujete. Uplatnit ho může ve více než 120 prodejnách a restauracích našeho obchodního centra. Poukazy v hodnotě 100, 500 a 1 000 Kč navíc pořídíte pohodlně i online.

darkovy_poukaz

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #ostatni #jaro #rady