Tipy na dárky k MDŽ, které potěší

Vzpomeňte si na svou ženu na Mezinárodní den žen (MDŽ), který se slaví 8. března, a ukažte, že si jí vážíte – i maličkost darovaná od srdce ji potěší. Každý dárek se počítá! Inspirujte se našimi 6 tipy na něco z prodejen v Palladiu.

1. Něco rozkvetlého

Říká se, že květinou nikdy nic nezkazíte. Tímto boxem z květinářství Holandské květiny ale dokonce ohromíte! Vyberte například kombinaci jemných trsových růží s astrou a alstromerií, které vytváří elegantní spojení. 1 deposit casino uk.com Díky boxu navíc nemusíte řešit vázu.

1

Flower box Sugar, Holandské květiny, orientační cena 1 030 Kč

2. Něco sladkého

Která žena by odolala nugátu? Potěšte ji na 8. března sladkým balíčkem kvalitní vídeňské čokolády Manner. Objednat můžete krabičku samostatně zabalených srdíček nebo třeba dárkovou sadu s výběrem produktů značky Manner, Casali a Victor Schmidt.

2

Manner Nougatcreme Herzen Dose 150 g, Manner, orientační cena 140 Kč; Dárkový balíček s produkty Manner, Casali, Victor Schmidt, Manner, orientační cena 660 Kč

3. Něco voňavého

Připravte ji domácí lázně se sadou aromatické kosmetiky značky SABON. Keramický vonný kámen a interiérová vůně Mimosa Tea navodí v bytě příjemnou atmosféru a zvednou vámi obdarované náladu.

3

Dárková sada Mimosa Tea Home Delights, SABON, orientační cena 690 Kč

4. Něco blyštivého

Klenoty vám pomohou vyjádřit to, jak vám na vaší blízké záleží. Ozdobte její zápěstí náramkem s prvky pozlacené mosazi a jemnými perlami z obchodu APART. Náramek má praktické zavazování na šňůrku, díky čemuž se snadno přizpůsobí. 

4

Náramek s prvky pozlacené mosazi a perlami, APART, orientační ceny 790 Kč

5. Něco pečujícího 

Ukažte své vyvolené, jak rozkošná ve vašich očích je a darujte ji osvěžující koupel. Dárková sada Lovely značky Lush obsahuje koupelovou bombu Sakura a Rub Rub Rub sprchový peeling s povzbuzující jasmínovou vůní. 

5

Dárková sada Lovely, Lush, orientační cena 450 Kč

 6. Něco, co si sama vybere

Řešení máme i pro ty nerozhodné z vás. Abyste nemuseli přemýšlet, co by vaší manželce, přítelkyni, mamince, dceři, sestře nebo kamarádce opravdu vykouzlilo úsměv na tváři, věnujte ji zážitek. S dárkovým voucher do Palladia si užije celodenní nákupy nebo vynikající večeři. Voucher zakoupíte v hodnotě 100, 500 či 1000 Kč na Infokiosku nebo online na e-shopu.

voucher

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

 

#vsechnastories #rady #MDZ