Tipy na vánoční dárky na poslední chvíli

Patříte mezi ty, kteří až pod vlivem časového presu vybíhají do obchodů nakupovat vánoční dárky? Nebo jste prostě na nákup dárků ještě bohužel neměli čas? Nevadí, nevěste hlavu! Připravili jsme si pro vás seznam dárků, které potěší každého.

Kosmetické sady pro ženy i muže

Pro babičku i maminku, tatínka i přítele… kosmetickými sadami se zavděčíte zkrátka všem! Můžete vsadit na klasiku, ve které vaši milovaní najdou tělovou kosmetiku, jako jsou například sprchové gely, tělová mléka nebo peelingy. Pro ty nejvoňavější balíčky se zastavte v prodejnách THE BODY SHOP, RITUALS nebo Manufaktura, kde najdete například speciální mužskou sadu s pivní kosmetikou. Překvapit můžete i sadou s péčí o pleť. Pokud chcete vaši drahou polovičku opravdu hýčkat, pořiďte jí luxusní kufřík značky ESTÉE LAUDER plný pečující a dekorativní kosmetiky té nejvyšší kvality. Jako královna se bude cítit i díky pečující přírodní sadě značky INNISFREE, která využívá výtažků ze semínek zeleného čaje a dodává pleti maximální hydrataci. Obě vánoční balení spolu s mnoha dalšími najdete v prodejně SEPHORA. Pod stromečkem se mohou objevit i masážní pomůcky na obličej, jako je sada od Crystallove z DOUGLASU nebo oblíbené voňavky v elegantním balení, které najdete nejen v DOUGLAS a SEPHORA, ale i v prodejně Marionnaud Perfumeries.

Microsite_Darky_na_posledni_chvili_07_NEWMicrosite_Darky_na_posledni_chvili_10_NEW

MANUFAKTURA, orientační cena 1 571 Kč, Dárková sada Shea Nutty & Nourishing, THE BODY SHOP, orientační cena 1 299 Kč, Serendipity Gift Set L 21, RITUALS, orientační cena 1 190 Kč, Dárková krabice Pivní kosmetika, MANUFAKTURA, orientační cena 1 255 Kč, ESTÉE LAUDER Blockbuster, SEPHORA, orientační cena 3 590 Kč, INNISFREE Hydration Green Tea Set, SEPHORA, orientační cena 990 Kč, HUGO BOSS Bottled Infinite, Marionnaud Perfumeries, orientační cena 2 199 Kč, Clear Quartz Roller and Gua Sha Set, DOUGLAS, orientační cena 1 819 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

 

Doplňky, které se neztratí

Peněženky, čepice, pásky, deštníky, ponožky nebo třeba šály. I to jsou dárky, které vaši nejbližší ocení. Chcete být přece jen trochu originální? Než peněženku zabalíte, vložte do ní vaši fotku, aby vás měl váš partner vždy u sebe, hezký vzkaz nebo třeba dárkový poukaz do oblíbeného obchodu! “Měkouše” dejte první do pevné krabice a tu teprve zahalte do slavnostních barev. Nejenže si usnadníte práci při balení, ale necháte vaše blízké ve větším napětí. Módní doplňky pořídíte ve všech oblíbených řetězcích, například H&M, Baťa, MANGO, ADIDAS nebo Napapijri, ale i u vyhlášených designérů jako je Calvin Klein či KARL LAGERFELD.

Microsite_Darky_na_posledni_chvili_12

Baťa 9443202, BAŤA, orientační cena 1 199 Kč, Dámská kožená peněženka na šířku červená, BRIGHT, orientační cena 1 599 Kč, Puntíkovaný skládací deštník, MANGO, orientační cena 399 Kč, Pouzdro na mobil, CALVIN KLEIN JEANS, orientační cena 1 590 Kč, Fisherman beanie čepice, CALVIN KLEIN JEANS, orientační cena 990 Kč, Čepice s Bambulí Semiury, NAPAPIJRI, orientační cena 1 090 Kč, Pásek new classic belt, GAP, orientační cena 999 Kč, Šála Karl Lagerfeld K/Studio Print Wool Scarf, KARL LAGERFELD, orientační cena 3 999 Kč, Prošívaný pásek, H&M, orientační cena 499 Kč, Klobouk Karl Lagerfeld K/Monogram Faux Fur Hat, KARL LAGERFELD, orientační cena 3 499 Kč, Ponožky Crew - 3 páry, ADIDAS, orientační cena 399 Kč, Ponožky Tečky máslo, FUSAKLE, orientační cena 199 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

 

Praktické dárky, které potřebuje každý

Blíží se nový rok a s ním přichází i plno plánů a snů. Ideálním dárkem je tak diář, díky kterému budou vaší blízcí mít své přání a plány stále na očích. Sháníte dárek pro maminku? Diář s názvem 3 v 1: Matka roku 2022 je tou nejlepší možnou volbou. Kromě plánování důležitých schůzek vás bude zásobovat tipy a hláškami od novopečených maminek. I diář od holek z A Cup of Style je skvělou volbou. Najdete v něm spoustu místa pro plánování úkolů, povinností i volnočasových aktivit, seznamy, to-do listy a další vychytávky. Rozhlédněte se v LUXORU, kde si kromě zmíněných diářů můžete vybírat z množství dalších. Vedle nešlápnete ani s obalem na telefon. Pokud sháníte dárek pro “jablíčkáře”, jistotou je iSTYLE, kde najdete celou škálu obalů od kožených po silikonové. Velký výběr nabízí také DATART. Pokud chcete u svých blízkých zabodovat a nadělit jim dárek, který nezůstane ve skříni, zvolte elektrický kartáček – pomocníka, který jim dopomůže ke zdravému a zářivému chrupu. Najdete ho například u prodejců DATART, PROFIMED nebo SEPHORA.

Microsite_Darky_na_posledni_chvili_14Xiaomi Oclean X Pro Elite sonický zubní kartáček s tlakovým senzorem a tichým provozem do 45 dB, PROFIMED, orientační cena 1 890 Kč, Set výrobků Philips Sonicare HX8424/30, DATART, orientační cena 5 499 Kč, FOREO ISSA Mini 2, SEPHORA, orientační cena 3 160 Kč, Apple silikonový kryt s MagSafe na iPhone 12 Pro Max - námořnicky tmavomodrý, Apple Premium Reselller - iSTYLE, orientačné cena 1 490 Kč, Pouzdro na mobil flipové FIXED ProFit, DATART, orientační cena 799 Kč, A Cup of Style - Diář 22 (A6), LUXOR, orientační cena 269 Kč, 3 v 1: Matka roku 2022 Demotivační diář, LUXOR, orientační cena 269 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

 

Sportovní vybavení

Chodí váš partner běhat i během zimních měsíců, je vaše slečna zapálená jogínka nebo jste si s manželem dali novoroční předsevzetí, že se společně pustíte do nového sportu? Zamyslete se, co vašemu sportovci nebo vaší sportovkyni chybí v jejich domácí výbavě. Pro venkovní pohyb v chladném počasí jsou nezbytností zateplené funkční rukavice, nákrčník s izolačními vlastnosti, který je udrží v teple i za nepříznivého počasí, nebo třeba běžecká čepice. S výběrem doplňků vám rádi poradí odborníci v prodejnách A3 SPORT, Under Armour Brand House, ADIDAS nebo PUMA. Radost sportovcům uděláte i parádní sportovní taškou, do které se jim vejde vše od bot po ručník. Ženám přijdou vhod fitness gumy, které lehce zabalí do batohu a jakýkoliv hotelový pokoj jimi promění v malou posilovnu. Existuje celá řada sportovních pomůcek, ale pokud bychom měli jednu vypíchnout, je to rozhodně masážní válec. Perfektně uvolňuje ztuhlé a namožené svaly, pomáhá s jejich prokrvením a regenerací. Je to prostě „must-have“, který by měl mít doma každý, kdo pečuje o své tělo. Masážní válec v designovém provedení a mnoho dalších praktických pomůcek pro amatéry i profesionály zakoupíte ve SPORTISIMU.

Microsite_Darky_na_posledni_chvili_16

Nike UTILITY S POWER DUFF, SPORTISIMO, orientační cena 1 199 Kč, Spokey ARTIO 5 KS sada fitness gum, SPORTISIMO, orientační cena 249 Kč, Adidas ST BTTL 075 GN1877, ADIDAS, orientační cena 640 Kč, Rukavice Under Armour UA CGI Golf Glove - BLK, UA Brand House, orientační cena 799 Kč, Spokey LUCA EKO fitness masážní válec, SPORTISIMO, orientační cena 749 Kč, Adidas NCKWRM C.R. 285 GT4818, ADIDAS, orientační cena 490 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

 

Dárkové poukazy

Pokud si chcete být úplně jistí, že nešlápnete vedle, vsaďte na dárkové poukazy a nechte své blízké, aby si sami vybrali, jaký dárek je jim nejmilejší. Dárkové poukazy v různých hodnotách vám vystaví ve většině obchodů. Dalším možností je pořídit dárkové poukazy PALLADIUM, které seženete v Infokiosku nebo na e-shopu PALLADIA. Poukazy v hodnotách 100, 500 a 1 000 Kč lze využít ve více než 110 prodejnách a restauracích, které u nás najdete. Více informací naleznete na https://www.palladiumpraha.cz/darkove-poukazy/

#vsechnastories #rady #Vánoce