Červenec by Palladium

Kdo si myslel, že v červenci se v PALLADIU nic nebude dít, tak se mýlil! Pro všechny, kteří mají rádi exotiku, nebo jen rádi poznávají cizí kultury, jsme připravili výstavu fotografií Lenky Klicperové. Ta se vydala do nebezpečných oblastí Nigeru, kde zdokumentovala přehlídku mužské krásy místního domorodého kmene. Pro všechny ostatní je tu velká prázdninová soutěž na naší facebookové stránce. Každý den můžete vyhrát zmrzliny nebo osvěžující drinky z PALLADIA. Stačí vám k tomu jen internet!

KRÁLOVÉ GEREWOLU - VÝSTAVA DOMORODÉ KRÁSY

Unášejí tu bělochy, působí tu africká odnož al-Káidy a panuje tu neskonalá bída. I proto na severu Nigeru turisty nepotkáte. Autorka fotografií Lenka Klicperová se do této neklidné oblasti vydala proto, aby zdokumentovala fascinující festival hojnosti a lásky i magický mužský tanec gerewol. “Gerewol mne fascinuje už dlouho a dlouho se nesešly okolnosti tak, abych na něj mohla opravdu odjet – jako v září 2012. Podařilo se mi zkontaktovat místního novináře Ibrahima, který mne pomohl do oblasti dostat a stal se nepostradatelným průvodcem mně i kolegyni Líbě Taylor,” vysvětluje. Bez něj by kvůli bezpečnostní situaci v zemi nebylo možné zdokumentovat přehlídku mužské krásy nomádského etnika Wodabee. Ta jednoznačně patří k nejfotogeničtějším slavnostem, jaké se v Africe konají. Až do 31. 7. si ji můžete prohlédnout v PALLADIU na patře +1.

Gerewol

PRAVÉ LETNÍ OSVĚŽENÍ ZDARMA OD PALLADIA

Po celé prázdniny hrajeme každý den na facebooku PALLADIA o pravé letní osvěžení zdarma. Zkoušejte každý den během letních prázdnin své štěstí! Roztočte bubny výherního automatu a počkejte, až se zastaví. Jestli na všech třech uvidíte symbol zlatých cihel, výhra v podobě pravého letního osvěžení je vaše! Čeká na vás zmrzlina ve zmrzlinárně funny Danny, zmrzlina ve Fruitisimu nebo 300 ml drink (fresh, smoothie nebo dětský koktejl) v NUDE Fresh & Juicy. Každý den má každý fanoušek jednu šanci. Pokud chcete získat v ten samý den další šanci, pozvěte do aplikace Výherního automatu PALLADIA  2 své facebookové kamarády a zkuste své štěstí znovu. Užijte si pravé letní osvěžení v PALLADIU! Přejeme vám všem krásné prázdniny!

Vyherni automat_obrazek aplikace

#vsechnastories