Hýčkejte své ruce

PALLADIUM není jen dům s mnoha obchody. Je to i místo, kde najdete řadu služeb, při kterých si odpočinete a domů odejdete krásnější. Jednou z nich je manikúra a pedikúra v salónu Express Elite Nails, který vám dnes představíme.  
Nenechte se zmýlit, manikúra není jen úprava nehtů. Je to také čas, kdy nic nemusíte a můžete si vychutnávat péči o vaše ruce prováděnou špičkovými profesionály. V nabídce salónu Express Elite Nails je kromě základní manikúry a pedikúry také gelová modeláž nehtů, klasické i francouzské lakování, spa, masáže, P-shine, zábaly, masky, peeling a odborné poradenství s problematikou nehtů.  

fg_een_kosmetika

My jsme vyzkoušeli manikúru řady Luxury, ve které jsou zahrnuty i peeling, serum se zábalem a masáž rukou. Podívejte se sami.  
V salónu používají luxusní nehtovou kosmetiku značky OPI a mimo jiné i laky CND SHELLAC s neuvěřitelnou odolností a dlouhodobou výdrží. Manikúru najdete v kiosku Express Elite Nails na patře -1 a pedikúru na patře +1. Tak neváhejte a běžte si vychutnat čas strávený relaxací a péčí o vaše ruce.
#vsechnastories