Na co se těšit: KVĚTEN

V PALLADIU vás čekají zajímavé akce každý měsíc. Druhou květnovou neděli zpříjemníme maminkám jejich svátek. Milovníky módy potěšíme akcí Elle fashion shopping weekend, v průběhu které vás odměníme i slevami v min. výši 20 % a na konci května nezapomeneme ani na blížicí se Den dětí.

12. 5. DEN MATEK

V neděli 12. 5. zpříjemníme maminkám s dětmi jejich sváteční odpoledne. Od 14:00 do 17:00, na patře 0 vedle prodejny H&M, budou mít možnost se nechat společně vyfotit a fotku si odnést s sebou domů. K tomu navíc dostanou květinu a kosmetický dárek. A děti také nepřijdou zkrátka, i pro ně budou připraveny dárky a sladkosti

Vybrané obchody budou nabízet slevy, dárky nebo speciální nabídky.

 

17. – 19. 5. 2013 ELLE FASHION SHOPPING WEEKEND

Již třetím rokem je PALLADIUM partnerem akce ELLE FASHION SHOPPING WEEKEND. A díky tomu bude právě v PALLADIU umístěn ELLE FASHION POINT (pátek a sobota, 12:00 – 19:00), na patře -2.

 

Kromě skvělých nákupů bude pro zákaznice k dispozici i tým vizážistů značky LANCÔME v Marionnaud Parfumeries a kadeřnictví Fabio Salsa zajistí vlasový styling. V ELLE FASHION POINTU bude připraven fotokoutek ve stylu ELLE.  Předplatné časopisu bude možné zakoupit také přímo tam a jako bonus k tomu předplatitelky získají hodnotnou poukázku od Gant. Pro prvních 400, kteří nakoupí za více než 2.000 Kč, jsou připraveny dárky (např. čistící micelární voda 3v1 Eucerin, krém na ruce Manufaktura, dárkový set tělové kosmetiky Alqvimia, Bohemia Sekt)

 

Slevy v min. výši 20 % nebo hodnotné dárky k nákupu nabídne více než 45 obchodů PALLADIA, mezi nimi např. AFFLICTION, Armani Jeans, GAS, GEOX, Jackpot and Cottonfield, KappAhl, L´Occitane, Manufaktura, Marionnaud Parfumeries, Marks & Spencer, pietro filipi, Reserved, Reno, Triumph, Topshop, Topman.

 

31. 5. DEN DĚTÍ

Páteční odpoledne bude v PALLADIU patřit dětem. Mezi 14:00 a 17:00 bude pro děti připravena na patře -2 zábavná show s Michalem Nesvadbou (15:00), malování na obličej, soutěže a spousta dárků.

 

A maminky a tatínkové budou moci využít slev a speciálních nabídek na dětský sortiment ve vybraných obchodech PALLADIA.

#vsechnastories