Největší nákupní událost září je tady!

Od 16. do 18. září 2022 se v Palladiu koná PALLADIUM SHOPPING WEEKEND. Spojte příjemné s užitečným a naplánujte si den plný nákupů, doprovodného programu a dobrého jídla v historickém centru Prahy. Čekají na vás hlavně slevy a dárky za vaše nákupy. Tak přijďte!

Nejvýhodnější nákupy v Palladiu

1460_x_PSW_blog_Nakupy

Čeká na vás unikátní atmosféra a široká nabídka značek. Slevy má připraveno téměř 30 prodejen. K jejich získání nepotřebujete žádné kupóny, speciální aplikaci, nebo registraci. Za výhodnější ceny pořídíte oblečení, obuv, doplňky, kosmetiku a další. Nechcete nakupovat oblečení bezhlavě, ale rádi byste si pořídili kombinovatelné nadčasové kousky? Využijte během Palladium Shopping Weekendu zdarma službu stylistky Zuzany Čadkové. Najdete ji v pátek 16. 9. od 15 do 20 hodin v prodejně s.Oliver (patro –1).

Na co se konkrétně můžete těšit? Například v Pepe Jeans London koupíte oblečení a doplňky o 30 % levněji, Baťa přichází s 20% slevou na nezlevněné zboží při nákupu nad 1 199 Kč a v Clinique dostanete 20 % slevu + dárek k nákupu nad 1 250 Kč v podobě dárkové taštičky se 4 miniaturami. A v LUXORU najdete společenské hry na dlouhé podzimní večery s 50 % slevou! Bližší informace o slevách si přečtěte zde.

Dárky za nákupy 

darky

Slevovými nabídkami to ale nekončí! Za nákupy během tohoto speciálního víkendu vás ještě odměníme. Čím víc utratíte, tím hodnotnější dárky od nás dostanete. Při předložení účtenky hostesce na Infokiosku (neplatí za nákup v supermarketu Albert a za parking) v hodnotě 500 až 1 999 Kč na vás čeká červené zahřívací srdíčko a designová nákupní látková taška, za nákupy od 2 000 do 3 499 Kč malá etue (ve stříbrné, zlaté, bronzové nebo růžově metalické barvě) od české značky Na nitce, nebo láhev na pití z recyklovaných materiálů. Pokud v Palladiu utratíte 3 500 Kč a více, získáte tričko se speciálním designem od nadace Debra ČR (v ženském, nebo mužském provedení). Účtenky bude možné sčítat. Nabídka dárků platí do vyčerpání zásob. 

Živá hudba

1460_x_PSW_blog_Program

U Infokiosku na vás čeká hudební program, který vás nabije pozitivní energií a při té příležitosti si zde můžete pořídit cool podzimní selfie na Instagram. V pátek a v neděli od 12 do 16 hodin se zaposlouchejte do hudby charismatické saxofonistky KJ SAX, která do své tvorby vkládá opravdovou vášeň a emoce. V sobotu od 13 do 16 hodin vystoupí australsko-italský písničkář a autor, Marco Micelli. Pod vlivem umělců, jako jsou Otis Redding, Marvin Gaye, D 'Angelo, Curtis Mayfield a Lauren Hill tvoří Marco svou poctivou a dynamickou lyriku s vášnivou, oduševnělou intenzitou. 

Výstava Kláry Sedlo a komentovaná prohlídka

015_2022-09-06_Vernisáž_Klára_Sedlo_Social_2048px

Potřebujete si během nákupního maratonu odpočinout? Zastavte se v patře +2 v ZÓNĚ a prohlédněte si vklidu výstavu s názvem Re/kreace jedné z nejvýraznějších malířek své generace, Kláry Sedlo. Její tvorba je výjimečná a vždy vyčnívá. Náměty čerpá z vlastních zážitků, snů a fantazií. Komentovaná prohlídka s autorkou se koná v pátek 16. 9. od 18 hodin a je zdarma.

Oběd nebo večeře v TASTY GARDEN

1460_x_PSW_Blog_Obed

Celý den můžete zakončit v patře +2 (TASTY GARDEN), kde dočerpáte energii díky specialitám ze všech koutů světa od salátů až po vydatnější jídla. Dejte si japonský ramen v Thai Thai & Ramen, mongolské speciality na grilu Mongolian BBQ  Jurta, pikantní indii v Indian Accent, nebo kalifornskou kuchyni v L.A.finger food. 

Soutěž o skútry Vespa

Společně s PALLADIUM SHOPPING WEEKENDEM startuje i soutěž o 15 legendárních skútrů Vespa. Nakupte od 16. září do 25. října v Palladiu alespoň za 500 Kč (a účtenku si uschovejte pro pozdější kontrolu při losování – nepočítají se nákupy ze supermarketu Albert, parkingu a dárkových poukazů), vyzvedněte si soutěžní kartičku přímo u pokladny v prodejně nebo na Infokiosku, vyplňte ji a vhoďte do jednoho ze tří soutěžních boxů. Najdete je vedle Infokiosku (patro 0), poblíž prodejny SPORTISIMO (patro -2) a nad výstupem z express eskalátoru v patře +2 (TASTY GARDEN). Výherce určí 3 losování (4., 11. a 25. 10.). Z každého losování vzejde 5 nových majitelů skútrů Vespa Primavera 50. Držíme vám palce!

Více informací o soutěži najdete na jejím webu.

ORANGE_IG_FB_1200x1200_
 

Přejeme vám vydařený víkend 16.–18. 9. 2022 v PALLADIU. Bližší informace o akci najdete na webu PALLADIA.

PSW_FB_cover

Zdroj fotografií:  Shutterstock a nájemci z PALLADIA

#vsechnastories