Prosinec by PALLADIUM

Období Vánoc má být nejen časem odpočinku, ale také obdobím, kdy nemyslíme na sebe, nýbrž na ostatní. PALLADIUM vám k tomu dává hned několik příležitostí.
Co třeba nakoupit dárek, který potěší hned dvakrát? Zastavte se na patře +1 u výstavy fotografií (probíhá do 14. 12. 2014 včetně) z charitativního kalendáře FTV Prima, který je plný známých tváří z televizní obrazovky. Pokud vás fotky z něj zaujmout, pořiďte si ho – k zakoupení je online. Jeho koupí přispějete rodinám ve složité materiální situaci, kterým hrozí odebrání dítěte. Fotografiím podle jejího autora, renomovaného fotografa Ondřeje Pýchy, vévodí emoce a energie. Do svého rodinného zázemí vás zde nechá nahlédnout třeba Karel Gott s dětmi a manželkou Ivanou, Karel Voříšek s neteří a synovcem nebo publicista Josefa Klíma se svým psem Ringem.

872520_kalendar-je-prima-byt-spolu-gottovi-2_image_620

Obdarovat své nejbližší není tak těžké, jak si často myslíte. Pokud stále nemáte představu, co koupit, nebo se bojíte, že byste se svým dárkem šlápli vedle, nakupte dárkové poukazy PALLADIUM. Obdarovaní si pak mohou sami udělat radost tím, co si nejvíce přejí.

Palladium_blog_poukaz

Poukazy nabízíme v nominálních hodnotách 100, 500 a 1000 Kč (včetně DPH) v Infokiosku na patře 0. Každý vám nyní dáme do krásné dárkové obálky s vánočním motivem. Poukaz je platný 1 rok od data prodeje a můžete ho uplatnit ve více než 135 obchodech a restauracích PALLADIA. Více o tom, kde konkrétně poukazy uplatníte, se dozvíte na webu PALLADIA. Pokud by vás ani kalendář FTV Prima, ani dárkové poukazy PALLADIUM nepřesvědčily, další inspiraci na dárky čerpejte v článcích zde na našem Blogu nebo v aktuálním čísle časopisu PALLADIUM Magazine podzim/zima 2014-2015, který si můžete stáhnout do svého telefonu nebo tabletu. Spoustu zajímavých tipů najdete i na facebooku PALLADIA. Až do Vánoc mají prodejny PALLADIA prodlouženou otevírací dobu, takže dárky v PALLADIU můžete lovit téměř od nevidím do nevidím ;)  

Palladium_blog_stromecekPřejeme vám všem krásné Vánoce, hlavně hodně zdraví a elánu v novém roce. Zachovejte nám svou přízeň. Moc si jí vážíme.

PALLADIUM   P.S.: Jestli se během Vánoc budete chtít setkat s přáteli, občerstvit se nebo doplnit zásoby, nezapomeňte, že kromě čtvrtka 25. 12. 2014 pro vás bude PALLADIUM otevřené (od kdy do kdy, se dozvíte zde).
#vsechnastories