Funkční outfity nejen do fitka

Ačkoliv se vám to možná ještě nezdá, již za pár týdnů tady máme léto. A proto právě teď nastal nejvyšší čas začít pracovat na svém bikiny body. Ptáte se, kde začít? U správně zvoleného outfitu. Pokud se budete při cvičení cítit dobře, celý proces přípravy na léto se vám tím zpříjemní. Pořiďte si funkční oblečení nejen do posilovny od předních sportovních značek ve vybraných obchodech v Palladiu.

Staňte se součástí olympijského týmu

Patříte mezi sportovní nadšence, kteří se už nemohou dočkat letní olympiády ve Francii? Pak přímo pro vás bude olympijská kolekce od českého výrobce Alpine Pro. 

Sestavte si sportovní komplet z bavlněného trička z výběrové bavlny FINE Cotton a elastických legín z prodyšného a rychleschnoucího materiálu COOL-DRY. Abyste mohli podávat olympijské výkony jak v posilovně, tak i venku, nezapomeňte přidat ještě víceúčelové tenisky Nike.

1

Olympijská kolekce Česká republika – Nagera dámské triko z olympijské kolekce Francie 2024, Alpine Pro, orientační cena 599 Kč; Olympijská kolekce Česká republika – Visiona dámské legíny z olympijské kolekce Francie 2024, Alpine Pro, orientační cena 1 599 Kč; MC Trainer 2 W, Nike, Sportisimo, orientační cena 1 499 Kč.

Adidas má vše, co běžci potřebují

V případě, že se chcete zaměřit spíše na běhání, zastavte se pro svou běžeckou výbavu v prodejně adidas v patře 0. Podprsenka Run Pocket zajistí střední zpevnění a má v sobě savou technologii AEROREADY, díky které vás vždy udrží v suchu. 

Aby vám k sobě vše hezky ladilo, doplňte podprsenku legínami Dailyrun ve stejném odstínu. Legíny jsou vhodné pro každodenní trénink, mají vysoký pas se stahovací šňůrkou a také praktickou kapsičku na mobil. 

V momentě, kdy budete mít pocit, že už vám dochází dech, můžete se spolehnout na tenisky Everyset trainer. Dopřejí vám potřebnou stabilitu a pocit sebejistoty.

2

Podprsenka Run Pocket Medium support, adidas, orientační cena 1 499 Kč; Legíny DailyRun 7/8, adidas, orientační cena 1 599 Kč; Boty Everyset trainer, adidas, orientační cena 2 199 Kč

Jen fialová od Under Armour to může být

Značka Under Armour patří k předním vývojářům a prodejcům funkčního oblečení, obuvi a sportovního vybavení, které oblékají ti nejlepší sportovci světa. Přidejte se k nim a kupte si tepláky s elastickým pasem s vnější stahovací šňůrkou, jejichž materiál odvádí pot a rychle sne. 

V aktuálně populárním lila odstínu pořídíte také mikinu z lehké francouzské froté, která se může pochlubit hřejivou a měkoučkou vnitřní vrstvou. Při cvičení venku je ale podstatná i pokrývka hlavy, a proto přidejte kšiltovku z prodyšné pleteniny. 

Ani tentokrát ale nemůžeme opomenout vhodně zvolenou obuv. Tyto tenisky s hmotností pírka se postarají o maximální podporu při dynamických pohybech.

3

Mikina Under Armour UA Rival Terry OS Hoodie-PPL, Under Armour Brand House Palladium, orientační cena 1 799 Kč; Tepláky Under Armour UA Rival Terry Jogger–PPL, Under Armour Brand House Palladium, orientační cena 1 599 Kč; Kšiltovka Under Armour Women’s UA Blitzing Adj–PPL, Under Armour Brand House Palladium, orientační cena 649 Kč; Boty Under Armour UA W Flow Dynamic INKTLKNT–GRY, Under Armour Brand House Palladium, orientační cena 3 499 Kč

Adidas výbava, se kterou zvládnete cokoliv

V těchto tréninkových šortkách zvládnete pánové angličáky i plank. Kraťasy jsou perfektní volbou do každého počasí, protože disponují technologií HEAT.RDY, která vás udrží v suchu i při náročném tréninku. Stejně tak jako chladivé tréninkové tílko, které je prodyšné, odvádí vlhkost a díky velkým průramkům se v něm můžete svobodně hýbat.

Pro maximální pohodlí a prevenci zranění doporučujeme si pořídit zesílené ponožky, které zpevní vaši klenbu. S botami Rapidmove pro intenzivní HIIT trénink představují vynikající combo pro jakýkoliv sport.

4

Šortky Designed for training hiit workout HEAT.RDY print, adidas, orientační cena 1 499 Kč; Tílko designed for training workout HEAT.RDY, adidas, orientační cena 1 099 Kč; Boty Rapidmove ADV Trainer, adidas, orientační cena 2 799 Kč; Ponožky Performance cushioned low, adidas, orientační cena 349 Kč

Tepláků i posilovny král se soupravou od Under Armour

Sportovní soupravu nemusíte nosit jen do posilovny, ale klidně i na výlet s rodinou. Tuto stylovou soupravu z hladkého úpletu pořídíte v prodejně Under Armour v patře 0 i společně s funkčním tričkem a čelenkou. Ta absorbuje a odvádí pot z těla daleko rychleji než běžné sportovní čelenky.

Ladící červené botasky od značky Reebook mají lehký vršek ze síťoviny, který kombinuje prodyšný komfort s integrovanou podporou pro stabilitu během výpadů. Červené NFX Trainer boty seženete v prodejně Sportisimo. 

5

Tričko Under Armour UA Tech 2.0 SS Tee Novelty-NVY, Under Armour Brand House Palladium, orientační cena 849 Kč; Souprava Under Armour UA EMEA Tracksuit NOVELTY-BLK, Under Armour Brand House Palladium, orientační cena 1 999 Kč; Čelenka Under Armour Peformance Headband, Under Armour Brand House Palladium, orientační cena 299 Kč; NFX Trainer, Reebook, Sportisimo, orientační cena 1 399 Kč

Do H&M pro sportovní oblečení? Ano!

Do obchodu H&M by možná spousta z vás pro sportovní oblečení nešla. To by byla ale velká škoda. Vyzkoušejte jejich sportovní šortky z funkčního materiálu DryMove, které jsou maximálně pohodlné a mají pružný pas se stahovací šňůrkou.

Ze stejného materiálu pak ve sportovní kolekci najdete i tričko s kulatým výstřihem a plochými švy, které vás nebudou nikde nepříjemně škrábat. Tričko je střiženo v takzvaném muscle fit stylu. Má úzká ramena a zužující se rukávy, takže vytváří lichotivou siluetu.

6

Sportovní šortky 2–v–1 z DryMove čtyřsměrný streč, H&M, orientační cena 789 Kč; Sportovní triko z materiálu DryMove, H&M, orientační cena 599 Kč; Mizuno TS–01, Sportisimo, orientační cena 1 999 Kč

Form Factory Palladium na vás už čeká 

Oblečením to začíná, permanentkou do posilovny to pokračuje. Jakmile si nakoupíte své stylové sportovní vybavení, vydejte se na první trénink do Form Factory v patře +2 v Palladiu.
 
Na co se ve fitku můžete těšit? 
- Kardio zónu s běžeckými pásy
- Funkční zóny
- Boxovací pytle
- Stretchingovou zónu
- Steppery, schody a posilovací stroje
- Skupinové lekce jako zumba, kruhový trénink, pilates nebo moderní skupinové cvičení Les Mills 
 
Form Factory Palladium je otevřené denně, a to v čase 6:00 až 22:00 h od pondělí do pátku a o víkendu pak od 8:00 do 20:30 h.
 

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #zdravi #lifestyle #jaro #rady