Den otců se blíží! Vyberte ten správný dárek v Palladiu

Třetí červnová neděle bude už tradičně patřit tatínkům. Přemýšlíte, jaký dárek by tomu vašemu udělal radost? Nechte se inspirovat a darujte ke Dni otců nezapomenutelný zážitek, praktického pomocníka, nebo stylové překvapení z obchodů v Palladiu.

Ikonické skleněné figurky jako luxusní doplněk do interiéru

Fanoušky komiksů a filmů potěší mistrovsky broušené skleněné figurky od Swarovski. V aktuální nabídce seženete desítky postaviček nejen z dílny Marvel nebo DC. Dekorační předměty budou skvělým doplňkem do kanceláře nebo na poličku v ložnici či obýváku.

06

Star Wars – Mandalorian, Swarovski, orietnační cena 3 590 Kč; Star Wars – Darth Vader, Swarovski, orientační cena 9 100 Kč; Marvel Spider Man, Swarovski, orientační cena 12 000 Kč; Marvel Black Panther, Swarovski, orientační cena 14 000 Kč


Košile, která se postará o správné letní vibes

Co by to bylo za léto bez pestrobarevné košile v havajském stylu? Rozveselte tatínkův outfit a pořiďte mu v prodejně celio vzorovanou košili, kterou může nosti nejen na dovolené, ale i doma. Hodí se totiž na každou neformální příležitost, jakou je procházka po městě, večeře s přáteli nebo rodinou, či návštěva koupaliště.

03

Vzorovaná košile Gaflower, celio, orientační cena 799 Kč; Vzorovaná košile Gatropica, celio, orientační cena 799 Kč; Vzorovaná košile Gafeul, celio, orientační cena 799 Kč

 

Všestranný pomocník, kterého muži ocení

Znáte to, čím méně věcí musí muž pravidelně používat, tím lépe. Darujte mu proto praktický a všestranný přístroj, který tatínek ocení. Multifunkční zastřihovač Philips zvládne úpravu vousů, vlasů, obočí i chloupků na těle, a to díky 13 nástavcům a 26 nastavením délky zastřižení. Na jedno nabití navíc funguje až 120 minut.

09

Zastřihovač multifunkční Philips Series 7000 MG7925/15, Datart, orientační cena 1899 Kč

Retro dárek, který frčí

Tenisek není nikdy dost a legendární New Balance 550 by neměly chybět ve sbírce obuvi žádného chlapa. Kombinují nadčasový streetstyle se sportovním kouzlem 90. let, kdy byly poprvé uvedeny na trh. Dříve čistě sportovní boty jsou dnes ikonou volnočasové obuvi, která padne ke kraťasům, džínům i teplákům.
 
Proč koupit právě New Balance 550?
- Dostupné jsou ve více jak 10 různých barevných variantách.
- Jsou vyrobeny z kvalitní kůže.
- Mají dobré odpružení.
- Jsou lehké, takže se v nich chodí jako v bačkorách.
 
02

New Balance 550, Foot Locker, orientační cena 3090 Kč


Společně strávený čas při objevování Tajemné Indonésie 

Pokud má váš táta rád dobrodružství a exotiku, vezměte ho do Palladia na výstavu Tajemná Indonésie – Tamtamy času. Nejenže společně strávíte čas, ale také objevíte fascinující ostrovy jako Nová Guinea, Šalamounovy ostrovy, Sumatra, Kalimantan a Komodo. Výstava je největší svého druhu v České republice a nabízí pohled na rituální totemy, štíty, oštěpy, luky i domorodé chýše.
 

01

Otevřená je v patře +2 denně od 12 do 19 hodin. Pozor ale, už jen do 21. června, tak s návštěvnou příliš neotálejte. Vstupenky můžete zakoupit online, nebo na místě (platit lze v hotovosti i kartou).


Dejte tatínkovi možnost si vybrat perfektní dárek

Pořád si nejste jistí, jaký dárek je tou pravou volbou? Vsaďte na univerzální řešení, kterým je dárkový poukaz Palladium. Poukaz může tatínek uplatnit ve více než 120 obchodech a restauracích a koupit si tak dle vlastní volby něco nového na léto, nebo si dát dobrý oběd či večeři. Dárkové poukazy pořídíte na Infokiosku v patře 0 nebo online.

05

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #lifestyle #rady #muži #boty