Trendy podzimní boty do každého počasí

Vykročte každý den tou správnou botou! Abyste tak mohli učinit, musíte si vybavit svůj botník tou správnou obuví, která je nejen trendy ale hodí se i do každého počasí. Zajímá vás, co se letos nosí, nebo spíš obouvá? Jednoznačně nepřehlédnutelnost! Každý milovník oblékání totiž dobře ví, že doplňky tvoří půlku úspěchu. A o botách to platí obzvlášť. Dolaďte své outfity módními páry bot a nechte se inspirovat naším výběrem z aktuální podzimní nabídky obchodů v Palladiu.

Mokasíny na platformě

Absolutním favoritem posledních měsíců jsou mokasíny. Ty se do trendů vrací společně s důrazem na eleganci, kterou podtrhují. Pokud jste si teď představili verzi, kterou nosily vaše babičky, tak na to rovnou zapomeňte. Tyhle chunky mokasíny s masivní podešví k nim totiž mají hodně daleko. Právě robustní podrážka, výrazná ozdoba a kontrast mezi černým spodkem a světlým svrškem činí z bot unikátní prvek, který bude skvěle vypadat s úzkými kalhotami a křivákem, ale i s jednoduchými šaty. A pokud se nebojíte vyjít trochu ze své komfortní zóny, můžete vyzkoušet kombinaci šortky, kabátek a mokasíny s bílými ponožkami nebo černými silonkami. 

9

Bílé dámské kožené mokasíny na platformě značky Högl, Baťa, orientační cena 3 999 Kč

Šněrovací kotníčkové boty

Motorkářský styl z módy jen tak nevyjde, a proto rozhodně nešlápnete vedle, pokud si pořídíte pár mohutných Biker kotníkových bot. Šněrování až nad kotník nejen že opticky prodlouží nohu, ale také vám dá možnost si šířku bot nastavit tak, aby vám byly pohodlné. V případě, že se rozhodnete zvolit černou klasiku, poohlédněte se po variantách s řetězy nebo přezkami. Pokud ale chcete podtrhnou svou jedinečnost, zkuste třeba tento nápaditý pár na 4,8 cm vysoké platformě v extravagantní metalické bronzové.

6

Bronzová metalická šněrovací obuv se zipem Catwalk, DEICHMANN, orientační cena 1 299 Kč

Chelsea boty

Zdá se, že letošní sezóna se ponese v duchu života na vysoké noze. U platforem totiž ještě chvíli zůstaneme, jelikož jejich boom neminul ani oblíbené Chelsea boty. Ty patří mezi stálice přechodných období, přičemž jejich popularita začala již v polovině 19. století, kdy je obouvala britská královna Viktorie. Design Chelsea boots vychází z kontrastu punk rocku a ženskosti. Díky tomu jsou ideální volbou pro ty, kteří rádi mění styly a hledají obuv ladící ke všemu. Naším tipem jsou tyto monochromatické béžové krásky od značky Tommy Hilfiger.

8

Dámské Chelsea boty Tommy Hilfiger Chelsea - Laurie 7a, Office Shoes, orientační cena 4 590 Kč

Kovbojské boty

Možná trochu překvapivému trendu kovbojských bot byste rozhodně měli věnovat pozornost. Kotníkové, ale i vyšší kozačky s různými kovbojskými vzory přináší novou energii nabitou divokostí a ženskou smyslností. Dřímá ve vás láska k divokému západu? Pořiďte si kožené boty na podpatku s jemným kovbojským vzorem a doplňte je koženkovými šaty, oversized košilí nebo sakem. Třešničkou na dortu pak může být elegantní klobouček. 

kovbojske_boty

Kotníčková obuv Gino Rossi, CCC, orientační cena 2 079 Kč

Světlé tenisky

Kdybychom měli vypíchnout typ bot, který je celoročně úplným základem botníku, byly by to samozřejmě bílé tenisky. Ať už vyrážíte na nákup, procházku, do práce či na návštěvu, kvalitní tenisky vás nikdy nezklamou. Parádně se kombinují, dobře se udržují, chodí se v nich jako v bačkůrkách a navíc jsou pořád stylové. Tyto Adidas Forum Bold jsou vyrobeny z recyklovaného materiálu a jejich spojení obláčkově bílé a mlhavě měděné barvy z nich činí neodolatelný pár pro podzim 2022. 

7

Boty Forum Bold, ADIDAS, orientační cena 2 999 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách, nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA (ADIDAS, CCC, Office Shoes, DEICHMANN, Baťa)

#vsechnastories #moda #lifestyle #podzim #boty