Deset tipů na nejlepší vánoční dárky pro muže

Vánoce jsou za rohem a vy stále nemáte dárek pro vašeho partnera, tatínka, dědečka nebo třeba kamaráda? Žádný strach. Připravili jsme pro vás pomyslný seznam pro Ježíška, na kterém najdete hned 10 tipů na parádní dárky pro muže. Vaším úkolem tak je jen vybrat ten správný a zajít pro něj do některého z obchodů v Palladiu.

Bezdrátová sluchátka 

Elektronika je vždy dobrý nápad. Kupte svému blízkému například bezdrátová sluchátka a darujte mu svobodu při poslechu hudby nebo podcastů. Pořiďte mu rovnou to nejlepší na trhu v podobě Airpods třetí generace z obchodu iSTYLE. Tato extra lehká sluchátka mají o 33 % zkrácenou stopku, jsou vybavena snímačem tlaku pro usnadnění ovládání a navíc vydrží až 6 hodin poslechu po jednom nabití. Pokud k tomu navíc přidáte fakt, že jsou voděodolná a nabízí trojrozměrný zvuk, není o čem přemýšlet. 

sluchadla

Airpods 3. generace s MagSafe nabíjecím pouzdrem, Apple, Apple Premium Reseller - iSTYLE, orientační cena 4 790 Kč

Luxusní hodinky

Nic nepřidá na eleganci tolik jako hodinky. Chcete ho letos opravdu ohromit? Zabalte mu pod stromeček tyto luxusní černo-zlaté hodinky s decentním číselníkem značky LACOSTE. Ocelové pouzdro s koženým řemínkem tvoří perfektní kombinaci, která skvěle padne ke každé košili nebo obleku.

hodiny

Hodinky LACOSTE, Klenoty Aurum, orientační cena 5 090 Kč

Doplňky stravy pro cvičení 

Máte doma milovníka sportu a cvičení? Pak vás jistě zaujme vánoční nabídka z NUTREND. Objednejte bestseller N1 preworkout v instantní formě s shakerem zdarma a vytvořte mu balíček, který potěší. Speciálně sestavená směs silně stimulujících látek nejen nabudí jeho tělo, ale zajistí také dlouhotrvající efekt zvýšení energie po celou dobu sportovní aktivity. Vybrat můžete až ze 6 příchutí.

nutrend

N1 preworkout, NUTREND, orientační cena od 295 Kč

Elegantní svetr

Traduje se, že měkké dárky nejsou příliš populární. My ale musíme nesouhlasit. S jednoduchým černým svetrem totiž nemůžete šlápnout vedle. Svetr lze dobře kombinovat téměř s každým stylem a sedne muži jakékoliv věkové kategorie. Jemně pletený bavlněný svetr s žebrovaným rolákem seženete v H&M v několika barevných variantách.

sveter

Jemně pletený svetr s rolákem Slim Fit, H&M, orientační cena 749 Kč

Zábavná kniha

Nechte vámi obdarovaného nahlédnout do kokpitu největšího dopravního letadla na světě Airbusu A380 s jedním z nejznámějších českých pilotů. Betseller Mluví k vám kapitán od Davida Hecla udělá na Štědrý den radost nejen fanouškům létání. V knize otevírá své vzpomínky, popisuje dramatické zážitky ze života pilota a odkrývá zajímavé zákulisní informace z oblasti letectví.

kniha

David Hecl: Mluví k vám kapitán, LUXOR, orientační cena 299 Kč

Holicí strojek

Kvalitní holicí strojek patří mezi nezbytnou součást každé pánské výbavy. Dopřejte tomu svému v novém roce pocit dokonale oholené tváře díky holicímu strojku Philips. Hlavice otáčející se až v 5 směrech dokáží přesně kopírovat tvar tváře a lze je používat na sucho i na mokro. Strojek se dobře a jednoduše čistí a na jedno nabití vydrží až 60 minut. 

strojek

Holicí strojek Philips Series 3000, DATART, orientační cena 2 199 Kč

Stylové tenisky 

Poohlížíte se po dárku, který opravdu unosí? Pak je naše rada jednoznačná – originální botasky. Obujte ho do legendárních adidas Superstar, které jsou klasikou streetových modelů a zvolte jednu z 23 dostupných kombinací. Tyto botasky ho dostanou svým originálním designem, kvalitním materiál a tím, že se v nich chodí jako v bačkůrkách.

boty

Boty Superstar, adidas Originals, orientační cena 2 899 Kč

Lego

Málokterý dospělý muž by si sám od sebe řekl o hračku, ale věřte nám, ve většině z nich stále dřímá kus dítěte. Zabavte ho na celé letošní svátky díky stavebnicím Lego. Tato autentická replika Porsche 911 RSR z řady Lego Technic ho 100% ohromí. Výsledný model si po jeho sestavení může vystavit jako dekoraci doma nebo třeba v kanceláři.

lego

Lego Technic Porsche 911 RSR, Sparkys, orientační cena 3 840 Kč

Kožená peněženka

Nosí všechny peníze a karty neustále po kapsách? Třeba jen tajně sní o nové peněžence, za kterou sám nechce utrácet. A protože na Vánoce se sny mají plnit, kupte mu koženou peněženku se zajímavým prošíváním značky WOJAS. Peněženka má praktické rozměry 12,5 na 9,5 cm a vleze se tak pohodlně do kapsy.  

penazenka

Černá kožená peněženka pánská s prošíváním, WOJAS, orientační cena 1 299 Kč

Dárkový poukaz Palladium 

Neriskujte, že se váš dárek nesetká s úspěchem a jděte na to chytře. Zakupte online nebo na Infokiosku dárkový poukaz Palladium a nechte vámi obdarovaného, aby si sám vybral, co by rád. Dárkové poukazy v hodnotě 100, 500 a 1 000 Kč lze uplatnit ve 113 prodejnách a restauracích v celém Palladiu. 

pvouchery

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA (iSTYLE, Klenoty Aurum, NUTREND, H&M, LUXOR, DATART, adidas, Sparkys, WOJAS) 

#vsechnastories #ostatni #fashion #lifestyle #rady #Vánoce #boty #knihy