MALL STYLE 51 - Styloví návštěvníci odhazují kabáty

Podle kalendáře to tak nevypadá, ale zpoza oken už na nás kouká jaro! Návštěvníci PALLADIA proto vyrazili na nákupy nových kolekcí a péřové bundy konečně nechali doma. Oživte svůj look nápaditými vršky, které hravě vrstvěte a s příchodem sluníčka je libovolně odhazujte.

# Výrazná rudá

Jděte naproti barvám, které vám po zimě dodají potřebnou dávku energie. Svetrová mikina se dá nosit ležérně s válenkami, ale i elegantně s podpatky. Jste-li zimomřivá, jsou i na jaře boty s kožíškem skvělou volbou. Zároveň už ale nastal čas, kdy v trendy džínách s dírami na kolenou konečně neumrznete.

# Jemné tóny

Sympatická blondýnka nedá na klasické bílé Conversky dopustit. A dělá dobře, protože tyhle legendární tenisky se hodí snad ke všemu. Béžový kabát rovného střihu nikdy nevyjde z módy a na rozdíl od černé varianty působí svěžeji a jemněji.

# Barevné doplňky

I další návštěvnice PALLADIA vyrazila na nákupy v pohodlných Converskách. Své oblíbené černé barvy se ale ani s blížícím se jarem nehodlá vzdát. Aby byl její outfit přeci jen nápaditější, doplnila ho vzorovanou šálou a super stylovým batohem FJÄLLRÄVEN v trávově zeleném odstínu.

# Vintage trendy

Outfit usměvavé slečny v sobě spojuje hned několik módních trendů, přesto působí originálně a osobitě. Oxfordky na platformě vám dodají pár centimetrů navíc a v kombinaci s crazy ponožkami vytvoří bezva dvojku. I letos budete cool v retro džínách mrkváčového střihu i spoustě dalších úletů z devadesátek . Není nad to, kombinovat prvky z nových kolekcí a zároveň objevovat poklady ve vintage obchodech nebo hluboko ve skříni.

# Ležérní pohoda

Chcete být cool přesto dáváte přednost pohodlí a ležérnosti? Pak jsou šedá mikina s kapucí a skvěle padnoucí džíny sázkou na jistotu. Šmrnc svému looku dodejte třeba doplňky. Ray-Ban brýle, šedá čepice a výrazné bílé tenisky z vás udělají neodolatelného sympaťáka.
#vsechnastories #ostatni