Tipy na kosmetické dárky pro rodinu, kamarády i kolegy

Vánoce klepou na dveře a vy se namísto užívání si sváteční pohody stresujete s vymýšlením dárků? Nakoukněte do našeho nákupního průvodce a inspirujte se tipy na kosmetické dárky pro prarodiče, kamarády a kolegy v práci. Všechny produkty seženete pohodlně na jednom místě – v nákupním centru Palladium.

Pro dědu nebo pro strýce

Přesvědčte dědu, že se správnou kosmetikou se může i v pokročilejším věku cítit jako fešák. Balzám po holení od RITUALS představuje dokonalou zbraň proti suché pleti a podráždění. Obsahuje navíc kombinaci přírodních hydratačních látek s aloe vera, které pomáhají předcházet zarůstání chloupků a bojují proti známkám stárnutí pleti.

01

Homme After Shave Soothing Balm, RITUALS, orientační cena 620 Kč

Pro babičku nebo pro tetu

Dopřejte babičce péči, kterou si zaslouží s dárkovou sadou pečující kosmetiky od přední značky Estée Lauder. Tato vysněná sestava denního, nočního krému a pleťového séra pomáhá docílit pevnější, pružnější pleti a hladšího vzhledu bez vrásek. Limitovanou edici seženete v prodejně v patře 0.

 

10

Youth Keepers Repair + Lift + Glow, Estée Lauder, orientační cena 5 050 Kč

Pro kamaráda nebo bratrance

Ukažte svému nejlepšímu příteli, kdo je tady BOSS. Parfém odráží postoj, eleganci a sílu muže, který nečeká, až se něco stane, ale sám to zařídí. Protože ví, že nejlepší věci přicházejí k těm, kteří se nebojí jednat. Sadu parfémové vody a deodorantu koupíte v prodejně DOUGLAS.

05

Hugo Boss Bottled Set dárkový set, DOUGLAS, orientační cena 1 992 Kč

Pro kamarádku nebo sestřenici

Voní to, je to růžové a 100% bio. No řekněte sami, kterou ženu by nepotěšily oblíbené produkty z vánoční limitované kolekce Lush? Zabalte své nejlepší kamarádce osm pohádkově sladkých kouzel – koupelovou bombu, tělový sprej, krém, sprchový gel, koupelovou pěnu, mýdlo, masku na rty a sprchové želé.

03

Fairy Christmas, Lush, orientační cena 2 450 Kč

Pro kolegy

Pokud u vás v kanceláři teče kofein proudem, dodejte ho o Vánocích kolegovi i v trochu jiné podobě. Vtipnou, ale zároveň velmi účinnou variantou může být dárková sada Energy od značky SEINZ s mycím gelem, čistícím gelem a látkovou pleťovou maskou s panthenolem, kofeinem a obsahem vitamínů. 

Kolegyni pak zajisté potěšíte ikonickými rtěnkami od značky M•A•C Cosmetics v nude odstínech, které sluší každému. Rtěnky vydrží až 8 hodin, mají skvělou pigmentaci a jsou příjemné na rtech

02

Lustrelite Mini Lipstick Trio, M•A•C Cosmetics, orientační cena 600 Kč; Dárková sada Energy od SEINZ, dm drogerie markt, orientační cena 199 Kč

Říkáte si, že kosmetika možná není to pravé? Přečtěte si další díl našeho nákupního průvodce, ve kterém jsme připravili tipy na módní dárky pro celou rodinu včetně čtyřnohých členů. Na našem blogu ale najdete i nápady na originální dárky pro vaše drahé polovičky.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #rady #Vánoce #muži #pleť